Idioma
Els Dracs Catalans obren la campanya d’abonament 2022 el 26 novembre
Idioma

Al final d’una temporada històrica que els va impulsar a la final de la Súper Lliga, els Dragons Catalans, amb el seu balanç de victòries i un lloc de lideratge al campionat, han donat un impuls durador a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà.

De cara a la temporada 2022, els Dracs anuncien l’obertura de la campanya de subscripcions, del dilluns 29 de novembre al dijous 2 de desembre per als abonats que vulguin mantenir el mateix lloc que durant la temporada passada. Això s’ha de fer a la botiga de l’estadi. Al mateix lloc s’espera el divendres 3 de desembre els simpatitzants que vulguin canviar de lloc. Per als nous subscriptors, les subscripcions es faran a partir del dilluns 6 de desembre.

Els preus no varien: de 20 a 710 euros

Els preus d’abonament d’aquesta nova temporada de la Superlliga estan congelats respecte a la temporada 2021: 710 euros per una plaça entre els oficials, a la grada dels Bonzoms, 420 euros per a la mateixa grada però en la categoria “Or”, 335 euros per a la “ Categoria Plata”, 271 euros l’estand Guash-Laborde (bronze), 270 i 323 euros l’estand Puig-Aubert (revolt central), i 145 euros en pesada. Els preus “infantils” estan disponibles a partir de 20 euros, els preus “estudiants” a 60 euros.

Llegeix també:

Arthur Mourgue renova el contracte fins el 2023 amb els Dracs Catalans

Els avantatges de la subscripció a Dracs són gratuïts per assistir fins a quatre partits gratuïts de la Super League, tarifes prioritàries i reduïdes per a partits amistosos i Challenge Cup, 10% de reducció a la botiga Dragons, 50% de reducció a la taquilla del Magic Week End, reduït. tarifes per a tots els esdeveniments organitzats pel club i a taquilles dels partits a casa a Saint-Estève XIII Catalan, reserva dels Dragons.

Llegeix també:

La Universitat de Perpinyà presenta la seva elit esportiva 2021-2022

Nou comentari