ESPORT

La Universitat de Perpinyà presenta la seva elit esportiva 2021-2022

L’ensenyament està organitzat per garantirn l’èxit d’aqueixos estudiants

Universitat de Perpinyà, dimarts 19 d'octubre de 2021 © UPVD
Universitat de Perpinyà, dimarts 19 d'octubre de 2021 © UPVD

Els estudiants esportius d’alt nivell de la Universitat de Perpinyà van ser presentats en societat el 29 d’octubre. Aquesta elit es beneficia d’una disposició dels cursos per tal de liderar una carrera atlètica i acadèmica d’èxit.

Dimarts 19 d’octubre es va fer la presentació pública d’estudiants d’esport d’alt nivell 2021-2022 de la Universitat de Perpinyà Via Domitia (UPVD). Aquest esdeveniment va ser una oportunitat per ressaltar la importància d’aquesta plantilla, amb 81 elements “de nivell bo i alt”, destaca la direcció del campus.


El grup d'Estudiants Atlètics d'Alt Nivell (ESHN) de la UPVD està representat per quatre ambaixadors. Els dos primers són Analia Pigree, membre de Canet 66 natació, dos cops campiona francesa d’elit i estudiant de Llicència de Ciències i Tècniques d’Activitats Físiques i Esportives (STAPS) a Font-romeu, com Tanguy Zenon, ala dels Dracs Catalans. Els altres dos són Maxence Mahieux, afiliat al Narbona Volley, estudiant d’enginyeria química-enginyeria de processos, i Lucas Velarte, talonaire de l’USAP, estudiant de màster de management.

Llegiu també:
La Universitat de Perpinyà entra al Top 100 Top Temàtic del rànquing de Xangai

Aquestes dones i homes joves tenen el suport de la unitat “Estudiants amb necessitats pedagògiques particulars” (EBPP) de la UPVD per dur a terme el seu doble projecte, atlètic i acadèmic. Sovint absents a causa de competicions o formació, es beneficien d'un suport més flexible i modularitzat, amb l'objectiu de conduir-los "cap al camí de l'èxit".

El procés de suport de la Universitat de Perpinyà a estudiants atlètics d’alt nivell existeix des del 2011, per iniciativa de la Fundació de la UPVD.

Llegiu també:
La Universitat de Perpinyà estudiarà els canvis globals del món bancari

Esteve Valls