La Clau
Sant Esteve del monestir estrena un parc de 4200 m2

Dissabte 28 d’agost, la vila de Sant Esteve del monestir va inaugurar un nou parc obert a les famílies, anomenat “Parc François Cantié”. Aquest lloc es va obrir en presència del batlle, Robert Vila, president de Perpinyà Mediterrània Metròpoli, i d’Agnès Langevine, vicepresidenta de la regió “’Occitanie”. Les obres, impulsases a l’abril, han costat 116.844 euros, incloent 18.662 euros aportats per la regió.

Aquesta zona de relaxació de 4200m2 s’ha instal·lat al cor de la vila, en una arbreda donada per l’exdirectora de l’escola maternal, Francine Olive, que va morir el 2005. Aquest lloc s’ha convertit en un jardí públic que porta el nom del pare d’aquesta professora generosa.

Per satisfer totes les generacions, aquest nou parc compta amb diverses zones de jocs per a mainada de 4 a 12 anys i una zona de fitness, amb diversos equipaments. Per respecte a la història d’aquest lloc, s’han conservat els seus pomers, presseguers, pomers, albercoquers, pins silvestres i xiprers, juntament amb un auró i una dracena.

Comparteix

Icona de pantalla completa