El Barça encara més líder de la Lliga

Nova victòria del F.C Barcelona ahir a la nit en el camp del Recreativo de Huelva en el marc de la Lliga amb un marcador de 2 a 0. En un partit molt disputat en la primera part per un equip limitat però molt ben col·locat en defensa, els Blaugrana van ser incapaços de marcar cap gol en 45 minuts malgrat els esforços d’Eto’o i Messi. Va ser a la tornada dels vestidors, amb una acció d’estratègia, que Messi va engaltar un xut duríssim a la xarxa del porter Riesgo, significant l’1 a 0 al minut 51 arran d’una passada de Xavi en un fleck it que es podia xutar directament. Un cop el marcador a la buxtaca, el Barça va seguir la seua trajectoria i Henry, poc encertat ahir, va tocar la fusta al minut 71. Finalment va ser Keita, després de substituir Toure, lesionat després d’una trompada de cap, qui va marcar el 2 a 0 final arran d’una passada d’Eto’o al minut 86. S’hauria pogut afegir un tercer gol si Bojan, entrat al lloc d’Henry en els darrers minuts, no hagués tocat el travesser després d’un bon cop de cap en el temps afegit. Aquesta novena victòria seguida en Lliga per l’equip de Pep Guardiola, que, a més de quedar sense batre actualment, s’aprofita les derrotes de tots els seus concurents per ser mes líder amb tres punts per sobre del segon. El proper partit serà aquest cap de setmana contra el Getafe.