ESPORT

L'USAP preveu 400.000 euros cada any per llogar el gal·lès James Hook

El mateix jugador fa l'anunci de la seua arribada a Perpinyà, al mes de juliol

DR
DR
Després de moltes especulacions en relació amb la tornada de l'estrella Dan Carter, l'USAP es prepara a adoptar una altra personalitat internacional, James Hook. El gal·lès, de 25 anys d'edat, ha fet personalment l'anunci de la seua futura contractació fins el 2014, mentre el president del club, Paul Goze, es pensava comunicar la notícia més endavant..
Marcant una treva al misteri, l'oficialització de l'arribada de James Hook a les files de l'USAP s'ha produït aquest dimecres. El club, que va encetar una tanda de negociacions revelades al mes d'octubre de 2010, treballarà amb el gal·lès a partir de la propera temporada. Obridor d'envergadura internacional, James Hook, de 25 anys d'edat, ha signat per tres anys a la Catalunya del Nord, eliminant de manera instantània les especulacions que envolten l'hipotètica tornada del neozelandès Dan Carter. L'USAP, que prepara el seu desplaçament a Biarritz, aquest dijous, funda grans esperances en aquest nou número 10, que ha evolucionat exclusivament al Gal·les, amb els Ospreys, sense ingressar mai al Top 14 francès. La firma del jugador és certa, però el president dels sang i or, Paul Goze, vol respectar absolutament el calendari, preparant el contracte per a aquest dimarts 1 de febrer, que serà la data d'inici del període legal autoritzat pel reglament. 

L'autoria de l'anunci de la incorporació de Hook al grup català s'ha d'imputar de fet al mateix jugador, que ha avançat l'USAP, desitjosa de produir un cop d'esclat. James Hook, d'1,83m i 92 kg, tan apte per a l'obertura com al centre, ha demostrat ser també un excel·lent golejador. Seleccionat 47 vegades des de 2006 amb l'equip nacional gal·lès, amb el qual s'ha adjudicat el Gran Capot el 2008, l'estrella no ha sucumbit a les temptatives de la federacions gal·lesa, ara preocupada per la seua sortida cap a Europa del Sud. Esperat el juliol a Perpinyà amb la seua companya sentimental, Kim, i el seu ninet, Harrison, ha declarat aquest dimecres a la pàgina oficial de la Lliga Celta "m'agrada jugar en els camps secs i el temps d'allà es beneficiarà al meu joc". Una informació crucial precedeix la instal·lació de James Hook a Perpinyà, com és el seu salari anual, avaluat pels mitjans de comunicació britànics a més d'un milió de lliures, o sigui uns 400.000 euros cada any, que convertiran l'obridor en el jugador gal·lès més ben pagat.