La Clau
El Barça goleja el Gijón i s’imposa a la Lliga espanyola

Va ser bona la victòria d’ahir diumenge a la nit per al Barça al camp de l’espòrting Gijón, nou equip de primera i cuer de la lliga. Els homes de Pep Guardiola van guanyar 6 a 1 fent un gran partit. Autors d’una primera part molt ofensiva els blaugrana guanyaven ja al descans 2 a 0 gràcies a gols de Xavi, al minut 26, i Eto’o, al minut 32. Assolint 13 còrners obtinguts i produïnt una defensa agressiva, Gijón no va xutar cap vegada a la primera part i els jugadors del Barça semblaven ben encaminats per guanyar aquest partit. La confirmació només va trigar 3 minuts amb el gol de Márquez de nou arran d’un còrner, al minut 48, el gol de Maldonado per al Gijón 2 minuts més tard només va servir per salvar l’honor ja que després de l’expulsió del central Gerard al minut 52 el Barça va continuar el seu festival ofensiu i va afegir tres gols més gràcies a Iniesta a 20 minuts del final, i dos de Messi als minuts 82 i 88. Sense Henry, de baixa, el Barça fa fer callar totes les crítiques sobre la seua falta de gols i ja es col·loca a tres punts dels quatre líders. La verificació es farà dimecres a la nit al Camp Nou en el marc de la Lliga davant del Betis Sevilla, club d’un altra dimensió.