POLÍTICA

El diputat Cresta intervvé en el xoc de simplicació de la vida de les empreses

L'élu s'est exprimé au perchoir sur l’article 7 de la loi de simplification

Jacques Cresta, diputat socialista de la Catalunya del Nord © Comunicació Jacques Cresta
Jacques Cresta, diputat socialista de la Catalunya del Nord © Comunicació Jacques Cresta
El Parlament francès ha començat a discutir les 50 mesures del projecte de llei de simplificació de les empreses, aquest 22 de juliol. Jacques Cresta, diputat de la Catalunya del Nord, ha intervingut públicament sobre les mesures en relació amb l'urbanisme i la construcció.
El diputat socialista de la Catalunya dek Nord, Jacques Cresta ha intervingut en nom del grup socialista, aquest 22 juliol, a l'Assemblea estatal. Com a membre de la comissió especial sobre la simplificació de la vida de les empreses, l'electe ha promogut l'article 7 de la proposició de llei que tracta de les simplificacions i millores que afecten l'urbanisme, el medi ambient i la construcció.

En una comunicació, la seva secretaria subratlla que per al territori nord-català, aquestes mesures tindran un "impacte directe i concret per a les nostres empreses però igualment per al conjunt dels nostres conciutadans que haurien de tenir accés a allotjaments i terrenys amb preus més accessibles". El text integral de la intervenció del diputat és accessible aquí.