Debut amb victòria pel Barça a la Lliga de Campions

El Barça no va fallar ahir la seua entrada a la lliga de campions davant de l’Sporting Portugal, subcampió del seu país. Els catalans van fer un partit impecable amb un trident ofensiu format per Herny, Eto’o i Messi, fent-se perillosos de seguida. Al minut 9 el francès va estar a punt de marcar però el seu xut va ser desviat d’un pèl i Messi, després d’un eslàlom d’especialitat seua també va xutar desviat. Aquest bon inici de partit va ser recompensat al minut 20 arran d’un còrner de Xavi quan Rafa Márquez va col·locar una rematada de cap que va significar l’1 a 0. Un cop el Barça va liderar el marcador el partit va perdre ritme i malgrat dues opcions d’Henry i Messi als minuits 37 i 43 el marcador no va moure’s fins al descans. La segona part no va ser dissemblant de la primera i un Barça superior va marcar el segon gol al minut 59 de penal gràcies a Eto’o, però els blaugrana, massa tranquil·litzats, van rebre un gol evitable, marcat de cap per Tonel al minut 71. El final del partit va ser català i després d’unes rematades va ser Xavi qui va posar punt i final al marcador amb un peu de planer, al minut 87, aconseguint un 3-1. El Barça és primer del seu grup i va agafant confiança abans dels propers partits de la lliga.