L’USAP ja impacta els esperits enfront de Bourgoin

La titllen d’irregular diuen que té començaments de campionat de vegades difícils però en aquest començament de temporada l’equip català ha assumit el seu estatut anant a realitzar l’atracament perfecte a Bourgoin, del tipus “venim, guanyem, i tornem a casa”, amb un resultat de 22 a 16. Tanmateix l’USAP ha conegut problemes de conquesta des de l’inici del partit sobretot en tuixa i a la melé tancada on el «psychopack» no ha pogut imposar la seua densitat física. Ara bé, aquest USAP té tripes i sobretot té cap, el que li ha permès reaccionar, fins i tot després de l’assaig de Bourgoin al minut 13. Un assaig de Burger al minut 31 i dues penalitats de Laharrague li permeten dominar el marcador amb un 11 a 7 a les “llimones”. La segona mitja part ha estat força contrastada ja que els sang i or havien arreglat llurs problemes de davanters, malgrat que Bourgoin els rosegués el retard al peu, abans dels 20 darrers minuts, fatals per als alpins. El jovent català entrat al joc al minut 60 amb Vilaseca i Parent ha comès errades però sobretot ha empentat els de Bourgoin esgotats pel combat imposat pels visitants. Grandclaude marca l’últim assaig al cop de xiulet final per assegurar una victòria incontestable. Ara no queda més que la confirmació dissabte 6 de setembre de cara a l’enemic íntim parisenc en una catedral d’Aimé Giralt més sorollosa que mai.