Victòria justeta dels Dracs Catalans de cara als Giants

Els Dracs Catalans, que no guanyaven tres partits consecutius, van recuperar el camí de la victòria, ahir al vespre al Galpharm stadium d’Huddersfield, amb un marcador de 20-22, davant 12125 espectadors. Els Catalans necessitaven aquesta victòria per garantir llur tercer lloc qualificatiu per als play-off. Malgrat un començament de partit a l’avantatge dels locals que van dominar el resultat des del minut 6 els catalans es van refer al minut 25 gràcies a un magnífic assaig des de la cantonada de Murphy, ben dirigit per Mogg. Malgrat tot a la pausa els Giants tenien avantatge al resultat, 12-10. En una segona mitja part molt tàctica i per moments difícil els Catalans van acabar guanyant en un joc increïble de persecució, agafant avantatge per primera vegada quan mancaven sols 10 minuts abans del final gràcies a una penalitat encertada de Bosc, que mereix perfectament el seu títol de millor golejador de la Superleague. Ara bé, l’home del partit és el sempre perillós Adam Mogg, autor de dos assaigs en el segon acte i d’una passada decisiva en el primer. Els Dracs compleixen la missió conservant el tercer lloc amb 34 punts i poden preparar serenament els play-off. La propera cita serà dissabte vinent a Gilbert Brutus on enfrontaran Wakefield, el vuitè, derrotat ahir per Wigan.