Art

Mort violenta i cadàver a l'armari a Lloret de Mar

El fill del difunt ha desaparegut des de diverses setmanes

Lloret de Mar, comarca de la Selva, Catalunya del Sud © Gemma Pladevall
Lloret de Mar, comarca de la Selva, Catalunya del Sud © Gemma Pladevall
Les autoritats policia sud-catalanes recerquen activament un home, el cadàver del qual ha estat trobat embolitat en una tela, aquest dissabte, en un armari de paret de llur pis comú, a Lloret de Mar. La troballa ha estat possible ja que l'estat de putrefacció de la despulla ha alertat els veïns.
Un descobriment macabre s'ha produït aquest dissabte al municipi costaner de Lloret de Mar, al sud de la província de Girona. Un cadàver en situació de descomposició molt avançada ha estat localitzat, embolicat en una tela espessa i amagat a l'armari de paret d'un pis de la ciutat, segons una sèrie d'elements proveïts per la policia catalana, els Mossos d'Esquadra. La investigació, que s'ha impulsat immediatament, ha permès determinar que es tracta de la despulla d'un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola, mort de manera versemblant violenta. L'autòpsia ha de determinar l'origen de la mort i les seues eventuals circumstàncies, mentre que el fill de la víctima, que vivia amb ell, hauria desaparegut sense deixar d'adreça des de fa diverses setmanes, segons els testimoniatges proveïts per diversos veïns. El jutge de la ciutat de Blanes no vol comunicar més respecte a aquest cas, que s'ha iniciat segons un guió clàssic. El propietari del pis, assabentat pels veïns després que forta olor es propagués des de l'habitatge, ha avisat la policia municipal de Lloret de Mar, que ha descobert el cadàver, aquest dissabte a la tarda, abans de confiar el seguiment als Mossos d'Esquadra.

Fa un any, el 31 de maig de 2010, un cadàver havia estat descobert en un antic hotel de la vila d'Argelers, a la plana del Rosselló. Al mes de setembre, un sospitós de 36 anys d'edat, relacionat amb el cas, va ser detingut a la regió de París.