ECONOMIA

La recuperació de factures impagades dels professionals de la salut liberals

Solució per a metges, infermers de consulta privada o cirurgians dentals

Nattanan / Pixabay
Nattanan / Pixabay

El pagament a tercers és un procés que podeu practicar com a professional de la salut. Tanmateix, heu d'assegurar-vos de gestionar-ho bé per evitar perdre milers de dòlars.

La gestió del pagament a tercers és un element que forma part integrant de la teva feina quan ets un professional sanitari. Com a metge, fisioterapeuta, infermera particular o cirurgià dental, aquest és un concepte que no us resulta estrany. Malauradament, hi ha moments en què els pacients no paguen el cost dels serveis que han rebut. Com obtenir el cobrament de les factures impagades?


Rebuigs pagats per tercers

La recuperació de deutes impagats dels professionals de la salut liberals és una operació que cal dur a terme en circumstàncies concretes. Abans de descobrir què és, és important abordar el pagament a tercers. Aquest és un procés que alleuja el vostre pacient amb assegurança mèdica de pagar per avançat les seves factures mèdiques. És a dir, el consultaràs i li prescriuràs medicaments.

Pel que fa a la teva indemnització, serà reemborsada per les mútues i l'assegurança mèdica del teu pacient. Hi ha dos tipus de pagament a tercers, a saber, total i parcial. Amb la primera opció, el vostre client no haurà de pagar cap comissió. En canvi, si s'opta per la segona solució, pagarà les cotitzacions a plana i el copagament. La seva assegurança s'encarregarà de la resta.

Malauradament, després de prestar atenció als vostres pacients, és possible que us enfronteu al rebuig de pagaments de tercers. Poden ser deguts a un error humà o que la companyia d'assegurances de salut no reconeix el vostre client. En aquestes circumstàncies, tindreu quotes impagades.

Factures impagades del pacient

A part dels rebuigs de les companyies d'assegurances i les mútues, hi ha altres inconvenients per practicar el pagament a tercers. Un d'ells són les delinqüències dels pacients. Després de gaudir de la vostra atenció i tractament, alguns clients poden deixar de sobte de venir a l'oficina. En aquesta situació, una factura impagada és el resultat que patiràs.

Òbviament, això pot perjudicar la vostra empresa d'ambulàncies o la vostra farmàcia. Si no prens les mesures correctes, corres el risc de fer fallida. Aquesta és la raó per la qual has de trobar solucions per aconseguir les teves quotes.

Cobrament de deutes amistós

Quan es tracta de moroses de pacients, la millor opció és anar al cobrament de deutes. Consisteix a utilitzar tots els mitjans legals per aconseguir el pagament de les seves quotes. En escollir el remei amistoso, tindràs un pagament voluntari. Podeu utilitzar els serveis d'una empresa per fer-ho.

L'avantatge d'aquest proveïdor és que tenen una forta autoritat. El farà un bon ús per tal d'obtenir resultats concloents el més aviat possible. Especialista en negociació i expert de confiança, posarà les seves qualitats al teu servei perquè puguis dur a terme la recuperació amistosa dels teus deutes. Amb una empresa així, podreu tornar a centrar-vos en el nucli del vostre negoci mentre pagueu les vostres quotes.

La gestió del pagament a tercers

La gestió del pagament a tercers és fonamental si voleu que us paguin els vostres serveis. Malauradament, és una operació que requereix molt de temps i bastant complexa. Per implementar-lo cal dur a terme una organització administrativa rigorosa. Si no teniu temps per dedicar-hi, la gestió del vostre pagament a tercers serà ineficient. Al llarg de les setmanes, fins i tot acumulareu rebutjos i factures impagades. Aquest és el motiu pel qual has de recórrer a una empresa especialitzada. Amb el seu suport, preservaràs el teu negoci.

En definitiva, el pagament a tercers és un procés que podeu practicar com a professional de la salut. Tanmateix, heu d'assegurar-vos de gestionar-ho bé per evitar perdre milers de dòlars.

Laura Pardineille