Perpinyà. Aude Vivès, nova presidenta de l’Agència de Desenvolupament Turístic

Un advocada d’esquerres per presidir els destins promocionals del territori

Aude Vivès-ALbertini, nova presidenta de l’Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord © Prada en col·lectiu
Aude Vivès-ALbertini, nova presidenta de l’Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord © Prada en col·lectiu

L'advocada i electa d'esquerres Aude Vivès és nomenada presidenta de l'Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord. Anuncia per al 2022 l'esquema d'una agència d'atractiu departamental.

L'Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord té com a nova presidenta Aude Vivès-Albertini. Aquesta advocat parisenca va ser nomenada 19 de novembre. Compromesat a l'esquerra, aquest consellera departamental del cantó del Pirineu català, també és electa de la Comunitat de municipis Conflent-Canigó. També és regidora d’oposició a Prada, on va competir contra Jean Castex el 2020.


Llegiu també:
El turisme francès limita la minva i estalvia pernoctacions a Catalunya del Nord

Aude Vivès, advocada especialitzada en el respecte a la propietat intel·lectual i les tecnologies digitals, ha estat nomenada amb el suport d'Hermeline Malherbe, presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals. Entre les seves primeres intencions estratègiques, afirma en una nota de premsa la bastida, a partir del 2022, d'una “Agència Departamental d'Atractiu de la qual Turisme serà el cap de pont”.

Turisme social per al futur

La nova president subratlla que “tot tipus de turistes han de poder ser acollits amb les seves especificitats: famílies, turistes de negocis, velles i noves generacions, persones amb discapacitat, aquells que socialment per diferents motius podrien estar lluny”. Vol "actualitzar col·lectivament" les infraestructures i crear "canals qualitatius" i anuncia la "revisió del màrqueting territorial", així com el "enfortiment dels intercanvis" amb la regió "Occitània".

Finalment, l'advocada defensa tots els actius de Catalunya del Nord i esmena en darrera posició la “catalanitat”, erigida en concepte pels jacobins, que dissocia de la cultura, el patrimoni, l'agricultura, la gastronomia, l'enologia, el desenvolupament econòmic, el medi ambient i la solidaritat, abordades a la part superior de les seves prioritats.

Llegiu també:
El turisme a Catalunya del Nord és realment economia?

Esteve Valls