SOCIETAT

Assassinat d’Estagell: l’autor recolza tesis apocalíptiques

El seu perfil explica l’assassinat de la seva tia àvia?

El 58, avinguda del Dr Torreilles a Estagell,  domicili de la víctima © Google Street View
El 58, avinguda del Dr Torreilles a Estagell, domicili de la víctima © Google Street View

L'autor de l'assassinat de Monique Garabito a Estagell resulta ser una  amant de les teories sobre la fi del món. Aquesta creença en l'apocalipsi importa en el seu gest?

L'autor de l'assassinat de Monique Garabito, veïna d'Estagell, és psicològicament inestable? Aquest element és proposat pels investigadors, encarregats d'aclarir els motius que van empènyer el nebot de la víctima i la seva parella, tots dos residents a la regió de Tolosa, a suprimir la vida de la senyora, de 78 anys.


Un home reconegut com a "pertorbat"

Els gendarmes de la secció d'investigació de Montpeller, mobilitzats en aquest cas iniciat l'11 de novembre, treballen per determinar els motius que van empènyer la parella a cometre el pitjor. Entre els ingredients de l'explicació hi hauria les creences apocalíptiques de l'home de 25 anys. Això hauria portat la seva companya, de 33 anys, cap a tesis que promouen la fi del món. Tanmateix, l'escenari del drama familiar manté la línia davant la mala relació que manté amb l'assassí, qualificat de "pertorbat" per un dels seus familiars, i la seva tia àvia.

Llegiu també:
El gurú del Vallespir T. Casasnovas haurà de respondre davant la justícia

Els dos autors són empresonats immediatament, després d'haver estat acusats d'homicidi i complicitat d'homicidi. L'autòpsia de la víctima ha revelat que va ser colpejada, abans de ser apunyalada.

Lire aussi :
L’autor de l’assassinat d’Estagell és el besnebot de la víctima

 

Isabelle Fajal