SOCIETAT

Perpinyà. La incidència de Covid puja a 163, el prefecte torna a imposar la màscara a tot arreu

Primera mesura davant la cinquena onada de la pandèmia

Imperioame / Pixabay
Imperioame / Pixabay

La taxa d'incidència de la Covid puja a 163 a Catalunya del Nord. L’estat imposa l'ús de mascaretes a tots els llocs on ja cal ensenyar el carnet sanitari.

El deteriorament de les condicions sanitàries continua als Pirineus Orientals, amb una taxa d'incidència de 163,47 persones infectades per cada 100.000 habitants i 6 hospitalitzacions addicionals en 24 hores (un total de 100), incloent 7 pacients en cures intensives. Aquesta situació convida el prefecte dels Pirineus Orientals, Etienne Stoskopf, a aplicar l'enduriment que va esbossar el dilluns 154 de novembre.


Llegiu també:
El brot de Covid s’està accelerant a Catalunya del Nord

A partir d'ara, l'ús de la mascareta anti-Covid torna a ser obligatori als llocs on s'imposa el passi sanitari al País Català. "L'augment significatiu dels casos de contaminació pel virus Covid-19 als Pirineus Orientals es reflecteix en una taxa d'incidència en continu creixement", assenyalen els serveis de l'Estat a Perpinyà, abans de subratllar que la taxa de positivitat es va situar dilluns en el 5%. enfront del 3,3% la setmana passada.

Llegiu també:
Perpinyà. La taxa de Covid puja a 91, el govern no descarta nou confinament

Esteve Valls