ECONOMIA

Quins són els principis i els avantatges del cashback?

El domini de l’àmbit digital associat al principi d’afiliació

© CardMapr / Unsplash
© CardMapr / Unsplash

El cashback és una tècnica de màrqueting cada cop més popular entre els minoristes. Obeeix a un principi molt específic amb avantatges associats.

Gràcies a la popularització de l'eina digital, els hàbits dels consumidors de productes i serveis han canviat dràsticament. Avui dia és més habitual comprar en línia. Per satisfer aquesta necessitat cada cop més gran, el nombre de comerciants electrònics continua creixent. Utilitzen diverses estratègies per posicionar-se bé davant la competència. Entre aquests, hi ha en lloc d'elecció, el cashback. Aquí teniu el que heu de saber!


Principi de devolució de diners

El cashback és una tècnica comercial que consisteix en una reducció de preu concedida a determinats articles venuts en línia. S'aplica després de comprar un article en línia. Es fa un reemborsament al consumidor des d'un lloc de devolució de diners autoritzat. El requisit és assegurar-se que realment és un comerciant soci.

Pel que fa al principi, cal recordar que el cashback funciona en funció de l'afiliació. A Internet, aquesta tècnica permet a un lloc anunciant promocionar els seus productes o serveis publicant-los en un lloc de l'editor.

Tot el que has de fer és activar el servei al lloc de devolució de diners. A continuació, feu una compra a una botiga en línia soci de la plataforma. Aleshores rebràs una comissió automàticament. L'internauta també té l'opció de bescanviar el descompte concedit per una targeta regal.

Beneficis del cashback

Cashback presenta avantatges interessants per als usuaris d'Internet. En primer lloc, cal aclarir que no és obligatori. Per tant, no s'aplica a totes les plataformes de venda en línia. Així que assegureu-vos que el lloc de comerç electrònic autoritza aquesta oferta de màrqueting abans de subscriure-us.

Per a l'usuari d'Internet, el cashback és una forma segura de cobrar per les compres que fan en línia. No hi ha cap inversió inicial, ni un sistema de patrocini complex amb què enfrontar-se com en el cas de MLM. Tanmateix, heu d'assegurar-vos que el vostre navegador permet l'enviament de cookies per poder rebre comissions de devolució de diners.

Per als comerciants virtuals, el cashback també ofereix grans avantatges. És una tècnica de màrqueting que pot augmentar dràsticament les vendes. Diversos estudis han demostrat que la cistella de clients subscrits al cashback és superior a la d'altres clients. Amb el cashback, és més fàcil generar trànsit, donar visibilitat a un producte o oferir descomptes.

D'altra banda, els llocs associats es beneficien d'un flux important dels seus fluxos de vendes.

Bons plans per aprofitar el cashback

Vols obtenir grans beneficis amb la devolució de diners? Hi ha bons plans que et poden portar. Aquest apartat està dedicat a la presentació d'aquests bons plans.

Canon és un lloc de devolució de diners de bona reputació. Periòdicament i periòdicament ofereix importants codis promocionals que us permeten aprofitar importants descomptes. Només has d'anar al web de Canon, consultar les condicions vinculades al codi en qüestió i la seva data de validesa. A continuació, feu clic al botó "Aprofita't" i copieu el codi. Aleshores, només cal enganxar-lo al camp reservat en validar la compra al lloc. Els descomptes significatius s'aplicaran automàticament a l'import total de la cistella de la compra. Quan es combina amb una devolució d'efectiu, el codi promocional ofereix avantatges financers atractius.

Com Canon, les marques Nike, Darty, Shine i moltes altres també t'ofereixen la possibilitat de beneficiar-te del cashback en línia. El procés és generalment el mateix. Inclou la còpia del codi promocional i el seu enganxament abans del pagament de la compra. De nou, seria convenient consultar amb antelació les condicions generals i el període de validesa del codi promocional.

Ara en saps prou sobre el cashback. Diversos usuaris d'Internet mostren un interès particular en aquesta oportunitat de màrqueting. Això s'entén fàcilment si es tenen en compte els nombrosos avantatges que se'n poden derivar. Per als llocs de comerç electrònic, els avantatges també són innegables. Avís! El cashback no s'aplica de manera coherent a tots els llocs de compres.

Laura Pardineille