POLÍTICA

El batlle de Montner es declara com a suport de Macron per al 2022

Daniel Barbaro, elegit el 2014 i el 2020, està compromès amb el president de la República

Daniel Barbaro, batlle de Montner © Perpinyà Mediterrània
Daniel Barbaro, batlle de Montner © Perpinyà Mediterrània

El discretíssim Daniel Barbaro, alcalde de Montner, es va declarar partidari d'Emmanuel Macron per a una nova candidatura i un nou èxit el 2022.

Escollit l'any 2014, l'alcalde de Montner, Daniel Barbaro, és un dels 600 signants d'una plataforma dedicada a donar suport a una segona candidatura d'Emmanuel Macron a la presidència de la República. Al costat de l'antic primer ministre Edouard Philippe, Christian Estrosi, alcalde de Niça, Hubert Falco, alcalde de Toulon o fins i tot Christophe Béchu, alcalde d'Angers, i Caroline Cayeux, alcaldessa de Beauvais, l'empresari de la construcció, que va ser reelegit el 2020, recolza la demanda col·legial : "Necessitem continuïtat i estabilitat (...) Volem un segon mandat de cinc anys per a Macron".


La llista d'electes noprd-catalans involucrats en aquest procés inclou el diputat Romain Grau, Louis Caseilles, alcalde de Sant Llorenç de Cerdans, batlle de Sant Llorenç de la Salanca, Joëlle Cordelette, batllessa de Montlluís, Patrick Got, batlle de Bao i Yves Porteix, batlle de Sureda.

Llegiu també:
Romain Grau es mobilitza perquè “la democràcia està en flames”

Aquesta iniciativa, feta pública el passat 20 de novembre, parteix de l'observació que el quinquenni que s'està acabant ha "permès que les nostres comunitats trobin el seu ritme i serveixin millor als nostres ciutadans". Els signants defensen un Estat que “assumeix plenament la seva transformació d'una lògica de control a una lògica de suport, d'un Estat prescritor a un Estat acompanyant”.

Laura Pardineille