SOCIETAT, ECONOMIA

Criptomoneda: com comprar Ripple?

Consells per comprar Ripple

© Ripple.com
© Ripple.com

Situada entre les 10 primeres criptomonedes amb un alt potencial, Ripple és una moneda virtual per posseir. Obtenir-lo és un punt imprescindible a conèixer.

Des de l'arribada del bitcoin el 2009, han sorgit moltes altres criptomonedes. El món d'avui és testimoni de la presència de monedes virtuals al mercat en gran nombre. Entre ells, Ripple es troba en una bona posició i té una gran demanda com molts altres. Com aconseguir aquesta criptomoneda? El punt en aquest article.


Per què hauríeu d'aconseguir la criptomoneda Ripple?

Ripple coneguda com XRP és una de les criptomonedes de gran capitalització. Ocupa el tercer lloc del mercat i té una gran demanda. A més, el projecte d'aquesta criptomoneda és molt ambiciós. Pretén substituir les transferències bancàries entre elles. Per tant, és possible que dos bancs s'enviïn diners entre ells sense una gran circulació de diners. Per aconseguir-ho, l'empresa forja moltes associacions importants. És tota aquesta informació la que fa que moltes persones vulguin comprar Ripple sempre que tinguin l'oportunitat.

Com comprar criptomoneda Ripple?

Avui dia és possible comprar criptomoneda sense sortir de casa. Hi ha diverses maneres de fer-ho.

Compra a un corredor

Moltes plataformes ofereixen ara la venda de criptomonedes a més de negociar a les borses que ofereixen. Per comprar Ripple, haureu de seleccionar el corredor que creieu que és correcte. Posteriorment, haureu de crear un compte a la seva plataforma. En aquesta fase, es tracta de proporcionar alguna informació personal sobre vostè per tal d'identificar-lo correctament.

Un cop finalitzat el registre, heu de dipositar els fons necessaris per comprar XRP. A continuació, seleccioneu la criptomoneda Ripple i comercialitzeu-la. Tanmateix, és important en aquest cas dominar les borses o l'evolució de les criptomonedes per prendre una posició.

Compra a plataformes d'intercanvi
A més dels missatgers, hi ha intercanvis especialitzats només en criptomonedes. Ofereixen la possibilitat de comprar amb targeta de crèdit i et permeten emmagatzemar Ripple a la teva cartera electrònica. En aquestes plataformes, també hauràs de crear un compte identificant-te. Un cop finalitzat aquest pas, podeu finançar-lo per a qualsevol compra de XRP. També és possible comerciar amb aquesta moneda virtual amb monedes conegudes com l'euro o el dòlar.

En resum, comprar diners electrònics de Ripple és bastant senzill. Amb un gran potencial, aquesta criptomoneda pot tenir més escala. Ara és el moment d'emmagatzemar o comerciar.

Isabelle Fajal