ESPORT

La Volta a Catalunya 2022 tindrà etapa Perpinyà-Cerdanya

Els corredors competiran en l’ascens de Pallat, com per al Tour de França

© Volta a Catalunya
© Volta a Catalunya

La Volta Ciclista a Catalunya, del 21 al 27 de març, oferirà als corredors una etapa Rosselló-Conflent-Cerdanya el 23 de març des de Perpinyà.

Els organitzadors de la Volta a Catalunya 2022 ha presentat aquest dimarts 16 de novembre totes les ciutats etapes que conformaran el seu recorregut. A l'espera del circuït complet format per set etapes amb diferents perfils, que es donarà a conèixer a principis del 2022, coneixem així la llista de parades d'aquesta 101a edició, prevista entre el 21 i el 27 de març. Després d'una primera etapa Sant Feliu de Guíxols-Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava, la distància d'Escala a Perpinyà es farà el 22 de març. La capital del Rosselló retrobarà aquesta cursa mítica, que hi va passar per darrer cop l’any 1959.


Llegiu també:
La Volta ciclista a Catalunya passarà per Perpinyà els 22 i 23 de març de 2022

La prova incloure el terrible ascens del Pallat

Exactament com el Tour de França 2021, la Volta Ciclista a Catalunya estarà marcada per l'ascens del Pallat, un tram de 8,4 km, a Haut-Conflent, on la costa és del 5,7%. Aquesta formidable porció forma part de la 3a etapa, entre Perpinyà i la Molina, que es desenvoluparà el 23 de març. La 4a etapa seguirà la Seu d'Urgell - Boí Taüll, la 5a entre la Pobla de Segur i Vilanova i la Geltrú, després Salou - Cambrils la 6a i Barcelona-Barcelona el 27 de març.

Esteve Valls