POLÍTICA

L’estratègia de Zemmour molesta i preocupa Louis Aliot

El polemista passa per davant de Marine Le Pen segons una darrera enquesta

Louis Aliot / DR
Louis Aliot / DR

Eric Zemmour al 18-19%, Marine Le Pen al 15-16%... L'última enquesta de Harris-Interactive està escalfant Louis Aliot. El batlle de Perpinyà parla d'una "agressió marcada" al Reagrupament nacional.

El batlle de Perpinyà, Louis Aliot (Reagrupament nacional) continua considerant que la presència d'Eric Zemmour a les eleccions presidencials del 2022 és problemàtica. Després de demanar al polemista que "deixi la Marine tranquil·la" el passat 28 d'agost, l'exsecretari general del partit creu que la seva participació a la votació "és una agressió marcada a Marine Le Pen i al Reagrupament nacional"La competència entre les dues ofertes continua sent el principal tema d’interès entre activistes i votants de la dreta.


Llegiu també:
A Perpinyà, Eric Zemmour estarà representat per un desconegut de 76 anys

La declaració d’Aliot, feta aquest dijous 11 de novembre a LCI, indica la febre present a l’interior del principal partit de l'extrema dreta francesa. Arriba després de la publicació, aquest dimecres, 10 de novembre, d'una enquesta Harris Interactive que indica una nova pujada d'Eric Zemmour, fins al 18-19%, enfront del 15-16% per a Le Pen, mentre que el cap de l'Estat, Emmanuel Macron, assoliria 23 o 24% de les intencions de vot.

Llegiu també:
El Col·lectiu francoalgerià 66 denuncia la influència de Zemmour

Louis Aliot, portaveu de la candidata de l’RN, ha declarat, adreçant a Zemmour: “Cuida’t d’en Macron i deixa de donar patacs als patriotes” (...) “Tenim un oponent que es diu Emmanuel Macron, el seu sistema genera desgalls a nivell d’immigració i d’inseguretat”. El batlle de Perpinyà, molest per una situació que podria ensorrar una bastida de la qual és un element la seva victòria a Perpinyà, ha afegit: “La nostra única diana política ha de ser el senyor Macron (...) No obstant això, constati que el principal blanc d’Eric Zemmour i del seu entorn continua sent Marine Le Pen i l’RN".

Llegiu també:
Per què Louis Aliot publica un llibre 8 mesos abans de les eleccions presidencials?

Esteve Valls