La Clau
Creació web: descobreix els avantatges de tenir-ne un el 2021

Quins són els avantatges i beneficis de tenir un lloc web el 2021?

Internet ofereix la possibilitat d’estar sempre disponible, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. I avui, la creació d’una pàgina web no és un luxe, és una necessitat.

igor-miske-Px3i-BXV-4-TU-unsplash

Si encara no teniu cap lloc web, aquí teniu alguns motius pels quals hauríeu de tenir-ne un:

Presenta i representa el teu negoci.

Un lloc web és l’aparador perfecte per atraure futurs clients, ja sigui que veneu productes o serveis. Aquesta és la primera imatge del client del vostre negoci. En efecte, un client que compara diverses empreses triarà la que tingui presència en línia, perquè transmet més prestigi i qualitat.

Proporcioneu servei al client les 24 hores i genereu comentaris

Tenir un lloc web et dóna l’oportunitat d’estar en contacte constant amb els teus clients. De fet, poden consultar-te en qualsevol moment o veure els teus productes i/o serveis en qualsevol moment. Això els dona confiança i seguretat, i també ens donarà una bona imatge per respondre a les opinions d’aquests clients.

Actualitzacions fàcils de productes i/o serveis

El millor aparador per al vostre negoci avui és Internet. La globalització del mercat és cada cop més important i la competència es veu reforçada per l’augment del nombre d’usuaris d’Internet en els darrers anys.

Sens dubte, el concurs ja té presència en línia. Per tant, cal actualitzar un bon lloc web per potenciar la imatge del vostre lloc, que és la cara visible de la vostra marca.

Arribeu a un públic més ampli

Amb un lloc web, teniu la possibilitat d’ampliar les vostres fronteres i atraure clients d’altres ciutats, països i fins i tot continents. Per exemple, IKEA podrà vendre mobles en línia a clients massa lluny del seu dipòsit. També és útil per retenir clients, oferir-los avantatges o entretenir-los amb continguts interessants. Els teus clients també podran recomanar-te més fàcilment, per correu electrònic o a les xarxes socials.

Tenir un lloc web és una inversió valuosa

Avui dia, el percentatge més alt de cerques professionals es fa a Internet. Quan la gent fa aquesta recerca a la xarxa, és important que ens trobin a les primeres posicions. Per això és tan important un bon posicionament SEO.

Si no teniu un lloc web, no teniu cap possibilitat d’aconseguir una quota d’aquest mercat.

A més, pel fet d’estar sempre present, un lloc web és el defensor permanent del teu negoci durant i fora de l’horari d’oficina.

A part d’això, els llocs web us ajuden a convertir més de les vostres referències existents. Això es deu al fet que la majoria de la gent encara fa la seva pròpia investigació i et compara amb la teva competència.

Aleshores, el cost d’un lloc web és baix en comparació amb altres mitjans publicitaris i, un cop realitzada la inversió, es compensa ràpidament.

Comparteix

Icona de pantalla completa