CULTURA

Roden a Lloret de Mar part de la sèrie House of the dragon

La producció, sorgida de Game of Thrones, s’emetrà el 2022

Imatge promocional de House of the Dragon © HBO
Imatge promocional de House of the Dragon © HBO

La cadena nord-americana HBO ha filmat a Lloret de Mar escenes de la sèrie House of the Dragon, la trama de la qual se situa abans de Joc de trons.

El rodatge de la sèrie “House of the dragon”, que començarà a emetre's l'any 2022, ha fet una escala a Lloret de Mar. Del 4 al 9 de novembre, la localitat turística de la Costa Brava ha cedit els seus “Jardins de Santa Clotilda” a la producció d’aquesta epopeia èpica, que és un spin-off de Game of Thrones.


Llegiu també:
Es prepara el rodatge de Game of thrones a Girona

Aquest rodatge d'escenes a Lloret de Mar ha requerit la presència d'un equip de 300 persones, però a diferència del pas de la producció de Joc de trons, l'any 2015 al nucli antic de Girona, un secret absolut ha envoltat aqueix esdeveniment.

La trama de House of the Dragon té lloc dos segles abans que la de Game of Thrones. En el repartiment d'aquesta sèrie produïda per la cadena nord-americana HBO apareixen actrius i actors Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith i Fabien Frankel. Entre els seus elements sorprenents, aquesta realització inclou 17  agressius i el personatge incontrolable de Daemon Targaryen, interpretat per Matt Smith.

Llegiu també:
Estrenen a Canet un cinema amb films per veure estirat

Laura Pardineille