POLÍTICA

A Perpinyà, Eric Zemmour estarà representat per un desconegut de 76 anys

Bruno Lemaire, antic proper a Louis Aliot, serà el relleu del partit “Vox populi”

Bruno Lemaire, representant del partit "Vox populi" d'Éric Zemmour a Catalunya del Nord / RN
Bruno Lemaire, representant del partit "Vox populi" d'Éric Zemmour a Catalunya del Nord / RN

A Perpinyà, la candidatura d'Eric Zemmour serà rellevada per Bruno Lemaine, exregidor d'extrema dreta de Perpinyà en l'equip de Louis Aliot.

A mesura que s'acosta la formalització de la seva candidatura a les eleccions presidencials del 10 i 24 d'abril de 2022, la distribució de funcions assignades per l'equip de campanya d'Eric Zemmour es fa més clara. Ja aquesta setmana han aparegut cartells “Zemmour president” a les subestacions d'EDF i altres murs disponibles a Saleilles, Bages, Thuir i Elne, prova d'una organització embrionària al País Català.


Si s'ha fet evident que alguna cosa s'està preparant a la dreta de la dreta de l'espectre polític, però al marge de la Concentració Nacional, una filtració d'informació organitzada fa pensar que la candidatura del polemista tindria lloc el dimarts 9 de novembre del 51. anys més tard.la mort del general de Gaulle. Mentrestant, el graduat de l'Institut d'Estudis Polítics de París (Sciences Po) ha nomenat representants territorials, encantats de predicar per ell als departaments i regions de França.

Llegiu també:
El regidor de Perpinyà Bruno Lemaire desmenteix ser antisemita

Segons informa L'Indépendant, al País Català, el delegat dels equips Zemmour és Bruno Le Maire, quasi homònim del ministre d'Economia, llevat d'una partícula. Aquesta antiga consellera econòmica de Marine Le Pen, antiga consellera n°3 de l'equip de l'oposició liderada per Louis Aliot dins del consistori de Perpinyà al final de les eleccions municipals de 2014, va ser regidora comunitària a l'aglomeració de Perpinyà Mediterrani. Membre del Rassemblement National (RN) fins al gener de 2020, té un perfil més de “Front Nacional”: més proper a Jean-Marie Le Pen que a Marine Le Pen, és dels que considera que la versió descafeïnada de l'he l'extrema dreta clàssica l'ha privat de tot el seu interès.

Llegiu també:
El Col·lectiu francoalgerià 66 denuncia la influència de Zemmour

Bruno Lemaire, sospitós d'antisemitisme l'any 2014, que va assumir el relleu del periodista d'origen jueu berber el 2021, als 76 anys, acollirà “Vox populi”, el partit d'Eric Zemmour. Els responsables departamentals i regionals d'aquesta associació es reuniran a finals de novembre, a París, per avalar-ne la transformació en una eina política.

Perpinyà. El Consell Departamental celebra la condemna de Zemmour
 

Esteve Valls