POLÍTICA

Perpinyà. Gran neteja municipal a la part posterior de la ronda Wilson

5a “Operació cop de puny” des del gener passat

PROPRETÉ : OPÉRATION COUP DE POING Secteur Centre-Ville
PROPRETÉ : OPÉRATION COUP DE POING Secteur Centre-Ville

L’ajuntament de Perpinyà organitza una nova operació de neteja i reparació general aquest dijous 21 d’octubre. La zona darrere de Boulevard Wilson és apuntada.

Les accions específiques de neteja urbana, organitzades per l’ajuntament de Perpinyà, se succeeixen. Després d’una primera etapa el 20 de gener al districte del Vernet, una segona el 3 de març al districte de Sant Martí, el sector de la Lluneta del rec i del, bulevard Kennedy, el 19 de maig, i el barri de Sant Galdric, el 25 de juny, han tingut llur dia de gran neteja. Aqueixes "operacions cop de puny", extremadament visibles, continuen aquesta tardor. El centre de la ciutat es veu afectat aquest dijous 21 d'octubre per un pas a la zona entre el bulevard Wilson i les muralles.


Llegiu també:
Perpinyà vol ser realment més neta

L'ajuntament, juntament amb Perpinyà Mediterrània Metròpoli (PMM), organitza una "gran neteja" de 6:00 a 11:30, destaca la Casa de la Vila. Aquest intens matí afectatà els carrers Racine, Balzac, Montaigne, Musset, Montesquieu, Molière, Chatrian, Loti i Rostand. Inclou estassar voreres, escombrar carrers i voreres, mantenir les calçades, netejar d’espais verds, omplir els clots, retirar als tags i els cartells salvatges i fer la neteja “profunda” dels desguassos. d’aigua de pluja.

Mitjançant aquesta nova intervenció general, el municipi encapçalat per Louis Aliot (Reagrupament nacional) vol contribuir "a la sensibilització i l'apoderament en el manteniment adequat de l'espai públic i la reducció de residus". Aquest dijous ha de ser l’ocasió d’una “trobada entre els veïns i els agents que treballen diàriament per la qualitat de l’entorn de vida”.

Llegiu també:
Avís de vaga a la neteja urbana de l’Ajuntament de Perpinyà

Isabelle Fajal