POLÍTICA

Perpinyà. L’NPA vol contrarestar Zemmour a Besiers

El polemista signa el seu llibre, conduït per Robert Ménard

El polemista Eric Zemmour © France Télévisions
El polemista Eric Zemmour © France Télévisions

El polemista Eric Zemmour vindrà a Besiers aquest dissabte 16 d’octubre. A Perpinyà, el Nou Partit Anticapitalista (NPA) convida la gent a manifestar-se in situ.

La vinguda a Besiers del polemista Eric Zemmour, aquest dissabte 16 d’octubre a les 17 hores, desperta la mobilització del Nou Partit Anticapitalista Catalunya Nord (NPA). El periodista i probable candidat a la presidencial del 2022 és objecte d’una “crida antifeixista unida” que convoca una reunió a les 18 hores davant de l’ajuntament.


El NPA vol dir "no a la resurrecció del pétainisme a França" i lamenta que el principal rival de Marine Le Pen "les vegi oferir a costa dels contribuents un equipament municipal pel seu batlle de la vila", Robert Ménard . De fet, la vila de Besiers proporciona al periodiste una sala polivalent, el "Zinga-Zinga", propietat de l'ajuntament. De pas oficial per la ciutat de l’Erau per tercera vegada, signarà el seu llibre "França no ha dit la seva última paraula" i oferirà una conferència amb aspecte previsible de míting, amb inscripcions prèvia obligatori en línia.

Llegir també:
El Col·lectiu francoalgerià 66 denuncia la influència de Zemmour

Isabelle Fajal