ECONOMIA, TECNOLOGIES

El secretari d’Estat de Digital passarà per la Ciutat Digital del Soler

Cédric O serà present al Rosselló el dijous 21 d’octubre

Cédric O, secretari d'Estat de transició digital i comunicacions electròniques © CCO
Cédric O, secretari d'Estat de transició digital i comunicacions electròniques © CCO

Per la seva primera reentrada, la Ciutat Digital del Soler acollirà Cédric O, el secretari d’Estat d’Afers Digitals, dijous 21 d’octubre.

La Ciutat Digital de Soler, un campus excepcional en termes de capacitat formativa tecnològica i creativa, va començar el seu curs acadèmic el 20 de setembre. Com a prova que és un centre important d’innovació i creació d’ocupació, rebrà el secretari d’Estat del Digital, Cédric O, durant la seva inauguració el dijous 21 d’octubre. Aquest nou hub internacional per a les indústries creatives i digitals, repartit en 4000 m2 d’edificis, reuneix el Campus L’Idem i l’Espai Cultural François Calvet. Dona suport a un sector en creixement, alhora que garanteix la vida social i comercial al poble.


Aquesta “ciutat”, situada a la zona de l’estació i al centre de Soler, reuneix centres de formació com l’Idem Creative Arts School, l’escola superior de professions creatives i digitals, el CFA Regional Transfronterer i l’Escola Regional Digital. La sala Calvet, de 850 m², amb capacitat per a 350 persones assegudes, està dedicada a qualsevol tipus d’esdeveniment. En la mateixa zona, una "Startups House" pot incubar fins a 12 empreses, mentre que el Pol Acció Mèdia té 80 empreses. Aviat, una zona anomenada "La Locomotive" oferirà locals a les noives empreses. A partir d’ara, el municipi de Soler reuneix 12.000 m² dedicats a l’àmbit de l’economia digital.

Llegiu també:
Barcelona estrena el seu Amazon local “bcnMarket”
Perpinyà. Creixement superior al 100% i canvi de direcció a l’agència digital Nematis

Isabelle Fajal