ESPORT

Derrota amb llustre dels Dracs Catalans a la final de la Super League

La sang i l’or juguen un partit d’alt rendiment contra el St-Helens, balanç 12-10

Moment del partit Dracs Catalans-Saint-Helens, final de la Super League 2021, Manchester, 9 d'octubre de 2021 © Skysports
Moment del partit Dracs Catalans-Saint-Helens, final de la Super League 2021, Manchester, 9 d'octubre de 2021 © Skysports

Els Dracs Catalans han perdut per poc a la final de la Super League contra St Helens, amb un marcador de 12 a 10. El fracàs és magnífic, ja que l’esdeveniment ha estat històric per al rugbi de Perpinyà.

La primera final de la Superliga jugada pels Dragons Catalans, contra el Saint-Helens, campió en títol, aquest dissabte 9 d’octubre, s’ha tancat amb una estreta victòria dels anglesos. El resultat és 12-10, una derrota cruel, però l’alt nivell de joc mostrat pels homes dirigits per Benjamin Garcia els ha fet apropar-se a la part alta per primera vegada.


Els Dracs han tornat al vestuari amb ben poc retard (4-6), abans de dominar quan tocava l’hora de joc. En posició de guanyar fins als darrers instants, s’han inclinar-se contra el club que és ara el més titulat de la competició. Els Dracs han mostrat una manca d’experiència al perdre algunes pilotes, però han escopinyat foc en els darrers deu minuts per mirar de superar els britànics.

L’equip de Perpinyà han  defensat com mai els colors del rugbi a XIII català durant aquest partit d’alt nivell i molt publicitat. No s’ha endut el preuat trofeu, però pot abrandar aquest partit històric en la seva jove trajectòria. Aquest final, que han comptat amb la presència d’almenys 2.000 seguidors catalans a l’estadi Old Trafford de Manchester, haurà donat al club un prestigi que no defugirà. El títol  li escapa, però ja s’espera repetir la una cita al final de la propera temporada.

Llegiu també:
Els dracs catalans a la final de la Superlliga!

Grégory Prujà