SOCIETAT, ECONOMIA

Barcelona estrena el seu Amazon local “bcnMarket”

Una plataforma digital per comprar a 2.500 botigues

© Walk on line
© Walk on line

La pàgina i l’app “bcnMarket”, impulsats aquest dilluns 4 d’octubre a Barcelona, ​​són un “Amazon” local, vinculat a 2.500 botigues de tota mena, exclusivament barcelonines.

La plataforma de compres bcnMarket s’ha estrenat aquest dilluns 4 d’octubre a Barcelona. Aquesta botiga exclusivament digital pretén ser un servei comparable a Amazon, però exclusivament per a Barcelona. Dedicada a la promoció del comerç local, permet realitzar compres en línia seguides de lliuraments exprés. 2.500 empreses de la ciutat són dels primers socis d’aquesta fórmula adaptada als hàbits de consum, llançada per l’empresa BarnaCom, amb el suport de l’ajuntament.


A bcnMarket hi ha disponibles joguines, roba, cosmètics, viatges, menjar, àpats en directe de restaurants, accessoris de tota manera i molts altres tipus de productes. El llançament d’aquesta plataforma és immediatament operatiu,perquè BarnaCom reuneix totes les associacions de comerciants de la capital. Per tant, aquesta botiga en línia és el resultat d’un ampli consens estratègic. Està previst incentius, vals i descomptes per atraure clients.

Llegiu també:
Primera imatge del centre centre logístic Amazon de l’Empordà

Esteve Valls