ESPORT

“Tolerància zero” de l’USAP per als seguidors que usin bombes de fum

El club és convocat per la LNR després dels desbordaments durant el partit contra Biarritz

DR
DR

L’USAP es nega a deixar que les bombes de fum trenquin la festa: seran intractables amb els seguidors que fan servir aqueixos dispositius.

Després dels incidents ocorreguts durant el partit contra Biarritz Olympique, l’USAP ha estat convocada per comparèixer davant la Comissió Disciplinària de la LNR per respondre de l’ús de dispositius pirotècnics per part dels seus seguidors. En un comunicat, el club anuncia una "tolerància zero" perquè es preservi la seguretat. Reafirma el seu compromís amb "els esforços a continuar en la prevenció de l'ús de fum i altres dispositius pirotècnics, que avui representa una amenaça real" per als seguidors.


Aquests dispositius que produeixen resplendors, fum o soroll poden provocar cremades, audició o danys oculars, així com problemes relacionats amb la toxicitat dels fums i els moviments de pànic. És probable que interrompin els partits i provoquin prohibicions i multes als estadis. La direcció de la sang i l’or vol que el partit contra Toló, aquest dissabte 25 de setembre, tingui lloc sense desbordament. Adverteix: "Comptem amb tots els seguidors per animar el seu equip amb esperit esportiu i amb estricte compliment de la normativa".

Llegiu també:
Calendari 2021-2022 dels partits de l’USAP

Grégory Prujà