POLÍTICA

L’accident de Millars és el “pitjor moment” d’Edouard Philippe com a 1er ministre

L’ex cap de govern dóna suport a E. Macron per al 2022

L’accident de Millars és el “pitjor record” d’Edouard Philippe com a 1er ministre
L’accident de Millars és el “pitjor record” d’Edouard Philippe com a 1er ministre

"Va ser terrible, va ser una terrible tragèdia per a les famílies", recorda Edouard Philippe de l'accident de Millars, que és el "pitjor moment" de la seva etapa com a cap de govern.

L'accident del 14 de desembre de 2017, que va implicar un autobús escolar i un tren SNCF a Millas, és el "pitjor moment" dels anys viscuts per Edouard Philippe durant la seva etapa com a cap del govern. El ministre va confiar sobre aquest tema, aquest diumenge , El 12 de setembre, al programa Sept à Huit, emès per TF1. L’alcalde de Le Havre, que va arribar al lloc de la tragèdia, el mateix dia, continua molt marcat per aquest desastre.


"Va ser terrible, va ser un drama terrible"

"El moment més difícil, gairebé no tinc ganes de dir-ho perquè sé que, esmentant-lo, vaig donar un ganivet a les ferides de diverses persones, va ser durant el desastre ferroviari a Millas", va declarar qui opta per donar suport directament Emmanuel Macron per a les eleccions presidencials del 2022.

L’accident ocorregut a Riberal, que va provocar la mort de 6 dels 23 estudiants transportats, ha fet dit a l’antecessor de Jean Castex: “Va ser terrible, va ser una terrible tragèdia per a les famílies, per descomptat, però també per a tots els que hi eren, la violència del xoc (...) Recordo just després del desastre, vam anar a veure els bombers que havien recollit els cossos”.

Esteve Valls