ECONOMIA

Les pantalles led exteriors, futur de la comunicació urbana?

Màxima visibilitat per a la comunicació digital

© Led City
© Led City

La pantalla led exterior és una tecnologia innovadora en el camp de la comunicació. De fet, aquest panell digital té avantatges tècnics, econòmics i de comunicació.

Les noves tecnologies han revolucionat els modes de comunicació. L’arribada de la pantalla LED exterior n’és una prova. Tot i que els clàssics mitjans publicitaris continuen presents, és aquest nou sistema de visualització que està en ple desenvolupament. Veient la velocitat amb què aquest signe digital es multiplica a les zones urbanes, cal preguntar-se si aviat no serà la norma. Una cosa és certa, si aquest sistema de visualització és tan popular, és pels seus punts forts.


Excel·lent visibilitat de la comunicació digital

Igual que les cartelleres tradicionals, la pantalla LED exterior també afavoreix la visibilitat del vostre rètol, però d’una manera molt millor. Aquest mitjà digital només està fet per a l'exterior, cosa que permet que les vostres animacions publicitàries arribin a un públic més ampli. Millor, aquest signe atrau l'atenció de tots els transeünts, perquè el contingut que transmet és dinàmic.

A més, aquest equipament està equipat amb una pantalla gran i de qualitat. Per tant, com la solució de pantalla LED de Pekason a l’aire lliure, pot mostrar contingut nítid amb una il·luminació potent per donar-li suport. Fins i tot a una distància mitjana de 3 m, podeu veure clarament les imatges.

Independentment de l’hora del dia, la qualitat de l’entreteniment no es veu afectada. La pantalla exterior dinàmica està dissenyada per suportar fins i tot la forta llum solar. També és insensible a la pols i a tot tipus de clima.

Moduleu el contingut a voluntat

Un altre avantatge que us beneficiarà amb la pantalla LED exterior és la possibilitat de modular el vostre contingut com vulgueu. Amb aquest panell digital, podeu emetre diversos formats de dades simultàniament. Poden ser vídeos, imatges o còpies publicitàries. També podeu projectar aquesta informació en tota o part de la pantalla.

Millor encara, teniu la possibilitat de reproduir els horaris de visualització del vostre contingut per emetre’s, només heu de programar el tauler. Aquesta operació es realitza de forma remota a través d’un ordinador connectat a Internet. Per tant, a les hores punta, la pantalla pot mostrar contingut sobre els vostres nous productes o esdeveniments futurs.

Tot i això, cal afegir que no només tindreu control sobre els textos projectats, sinó que també podeu decidir la forma geomètrica de la pantalla. Podeu triar entre models quadrats, rectangulars i d’amplada de banda.

Diversifiqueu la vostra estratègia de comunicació

Les eines de comunicació tradicionals continuen sent utilitzades per moltes marques. Per tant, no cal separar-se d’ells, perquè també tenen els seus punts forts. Tot i això, podeu associar la comunicació amb una pantalla LED exterior.

Això us permetrà afegir un toc de novetat a la vostra estratègia de màrqueting. Es tracta d’un veritable regal de Déu, sobretot perquè ara un gran nombre de marques estan buscant solucions innovadores per comunicar-se millor.

Destaqueu-vos de la competència

Optar per una pantalla exterior dinàmica significa invertir en una solució que li doni un avantatge competitiu. Tot i que aquest mitjà digital creix en popularitat, encara no és propietat de totes les marques. Per tant, podeu apostar per aquest mitjà per batre el rècord de distinció. Com a resultat, els vostres clients us podran reconèixer més fàcilment.

Atès que el públic està buscant marques innovadores, aquest sistema de visualització sens dubte augmentarà el trànsit, cosa que augmentarà la notorietat de la vostra marca i, per tant, el vostre resultat final.

Un suport econòmic i ecològic

El guany econòmic és un altre avantatge al qual teniu accés amb la pantalla exterior gegant. En comparació amb altres mitjans de comunicació digitals, la pantalla LED exterior consumeix menys energia. Aquest equip deu aquesta força als díodes en què està incorporat. A més, segons el dia, és capaç de regular la seva brillantor, cosa que li permet consumir poca electricitat.

La naturalesa econòmica d’aquest panell també es basa en el fet que us estalvia el cost d’imprimir suports de paper. A més d’aquest aspecte, cal afegir que invertir en aquest sistema de visualització significa adoptar un enfocament ecològic. El disseny d'una pantalla LED exterior emet menys carboni que un mètode de fabricació d'una solució de pantalla convencional.

Amb els avantatges notables que ofereix la pantalla LED exterior, és molt possible que aquest sistema de visualització sigui el futur de la comunicació urbana. Ara, tindreu un avantatge real de fer les vostres comunicacions amb aquest panell digital.

Laura Pardineille