CULTURA

Quins són els millors parcs d’atraccions de Catalunya?

Quatre espais imprescindibles a les comarques de Barcelona i Tarragona

PortAventura Park © Taquilla.com
PortAventura Park © Taquilla.com

PortAventura Park, Illa Fantasia, el Parc d'Atraccions de Tibidabo i Caribe Aquatic Park formen part de la llista dels millors parcs d’atraccions de Catalunya.

Avui parlarem d'un atractiu molt concret de la Catalunya: els seus parcs temàtics. I en el que a parcs es refereix, no podem queixar-nos perquè els de Catalunya es troben entre els millors parcs d’atraccions del país. És estiu i el cos ens demana acció i diversió i quin millor pla per a unes vacances inoblidables que trencar la rutina i eixir de la nostra zona de confort visitant un parc d'oci i deixant-nos portar en les seves diferents atraccions. Però, quins són els més espectaculars? On es localitzen? Què els fa tan cridaners? Aquí us ho expliquem tot!


PortAventura Park

No podíem començar el llistat per un altre que no fora el parc temàtic PortAventura. Aquest lloc espectacular, situat entre els municipis de Vilaseca i Salou, és considerat des de lluny un dels millors parcs temàtics d'Espanya. Les seues atraccions, els seus espectacles, la seua cuidada decoració i tematització, tot en ell incita al visitant a deixar-se portar i viure una aventura d'aqueixes que passe el temps que passe no oblides. Les seves espectaculars atraccions, moltes d'elles pioneres en el sector dels parcs temàtics, deixen sense paraules als visitants: Shambhala, Dragon Khan, Furius Baco, Hurakan Condor, i moltes altres que s'han guanyat a pols la seua gran reputació.

Illa Fantasia

Si ens posem a parlar de parcs importants a Catalunya no podem deixar-nos Illa Fantasia, un parc aquàtic situat molt prop de la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un dels parcs aquàtics més grans del país, amb més recorregut i amb major oferta d'atraccions i espectacles. En els seus 75.000 metres quadrats podem trobar fins a 22 atraccions aquàtiques diferents, piscines enormes, un recinte de minigolf i diferents àrees de descans. Algunes de les atraccions més reeixides entre els visitants són el tobogan en forma d'espiral, el tobogan kamikaze, un dels més extrems del parc, i la piscina Delícies plena d'escultures en forma de tubs. Una combinació perfecta entre adrenalina i diversió que s'ha convertit en la cita més refrescant de l'estiu.

Parc d'Atraccions de Tibidabo

El Tibidabo és el parc d'atraccions operatiu més antic d'Espanya, el tercer més antic d'Europa i un dels més vells del món. està situat a la muntanya del Tibidabo i un dels motius pels quals més destaca és per la seua situació privilegiada com a mirador de Barcelona. Obtingues la millor panoràmica de la ciutat des de l'interior d'aquest recinte que tants bons moments ens ha regalat.

Caribe Aquatic Park

Per a acabar la selecció, us portem un altre parc aquàtic, Caribe Aquatic Park, un dels parcs aquàtics que més èxit està tenint en els últims anys. Un espai de més de 50.000 metres quadrats de superfície on podem trobar les atraccions d'aigua més capdavanteres dins de l'àmbit dels parcs d'entreteniment. Es tracta del germà aquàtic de PortAventura, de manera que ofereix als visitants les atraccions de aigua més emocionants i actuals en un entorn cuidat i segur, tal com fa el parc original.

Isabelle Fajal