SOCIETAT, TECNOLOGIES

Per què optar per un videoporter?

Protecció útil per a cases i empreses particulars

Bernard Hermant / Unsplash
Bernard Hermant / Unsplash

Els videoporters són dispositius que s’utilitzen tant a la llar com a les oficines. Tenen molts avantatges que aquí trobareu.

Els videoporters són bàsicament intercomunicadors normals, però tenen una càmera exterior que us permet veure qui es troba a l’altre extrem de la línia. Per veure les imatges des de fora, estan equipats amb una pantalla interior. Generalment s’utilitzen a les llars, però es poden instal·lar a nivell empresarial o en qualsevol altre lloc on sorgeixi la necessitat. Permeten rebre trucades, xatejar amb el vostre interlocutor o fins i tot obrir una porta. Per tant, trobeu en aquest article bones raons per aconseguir-ho.


Per a la seguretat

Els videoporters no s’utilitzen a les llars per adornar les parets. Són sobretot dispositius de seguretat. Aquesta és la raó principal per la qual molta gent opta per aquesta última. I això es reflecteix de diverses maneres. En primer lloc, ja no cal obrir la porta ni la porta abans de conèixer la persona que fa sonar la campana. Això redueix el risc d’un atac o intent d’intrusió forçada. En segon lloc, ajuda a dissuadir els visitants no desitjats i els venedors directes. Per tant, tot el que heu de fer és tenir instal·lat a la vostra llar un porter automàtic de marca hikvision per tal de reforçar la seguretat de la vostra llar.

Per facilitar-vos la vida

A part de la seguretat que us aporta aquest equip, també és un facilitador de vida. En primer lloc, us estalvia la molèstia de fer viatges constants d'anada i tornada al portal cada vegada que sona algú. Imagineu-vos si també heu de baixar les escales cada cop. El pitjor és que de vegades es tracta de persones no desitjades o de persones que han sortit de casa equivocada. Amb l’intercomunicador, ja podeu comprovar qui és i obrir-los la porta sense haver de moure’s. A continuació, l’interfon us permet comunicar-vos directament amb el visitant sense sortir de casa. Si aquest és un missatge ràpid que el visitant us vol donar, ho pot fer directament. A més, amb la càmera amb què estan equipats, fins i tot us pot mostrar alguna cosa i continuar el seu camí.

Un dispositiu fàcil d’instal·lar

Un altre avantatge que cal abordar és la facilitat d’instal·lació d’aquest equip. Està format només per tres parts. Aquesta és la placa exterior. Aquest és l'element que es col·loca fora de la casa, a la seva façana o als pals de la porta. L’alçada de la instal·lació se situa generalment entre 1,50 i 1,60 m. Consisteix en un altaveu i / o una càmera. A continuació, trobareu una estació interna que us permetrà controlar l’interfon a distància. Es troba en una habitació de la casa. Finalment, trobareu un pany equipat amb una vaga elèctrica. És ella qui permet l’obertura del portal remot.

Equipament d’última generació

Hi ha diferents models d’intercomunicadors, els més avançats dels quals són els videoporters. En aquesta categoria, hi trobareu diversos tipus, el més eficaç dels quals són els dispositius connectats. Tot el que necessiteu és una xarxa wifi a casa i podreu controlar-les mitjançant una aplicació des del vostre telèfon intel·ligent. Amb aquestes versions més recents, fins i tot quan no hi sou, es pot mantenir informat quan algú arriba a casa seva. Però això no és tot. Fins i tot es pot comunicar amb el visitant si ho desitja.

Equip accessible en termes de cost

Tenint en compte tots els avantatges que ofereix, l’interfon és força assequible en termes de preu. Tot i això, cal dir que aquests preus varien en funció del model i de les funcions que tingui. Per als conceptes bàsics, els podeu trobar per menys de 100 €. En canvi, per als més avançats, cal superar els 100 €. Per als més sofisticats, haurà de pagar una mica més. Però tingueu la seguretat, no suficient per arruïnar-vos.

En resum, els videoporters són dispositius que podeu instal·lar tant a casa com a l’oficina. Són molt útils i tenen notables avantatges. Entre altres coses, trobareu seguretat, comoditat, facilitat d’instal·lació i ús, etc. A més, no costen una fortuna. Tot i això, per treure el màxim partit a aquests dispositius, és important utilitzar-los correctament i mantenir-los correctament.

Laura Pardineille