CULTURA

“Pays-Sages”, les fotos íntimes de Véronique Gilbert al Voló

Exposició a l’Espai de les Arts del 10 de setembre al 30 d’octubre

Exposició "Pays-Sages", Véronique Gilbert © Véronique Gilbert / EDA
Exposició "Pays-Sages", Véronique Gilbert © Véronique Gilbert / EDA

L’exposició fotogràfica “Pays-Sages” de Véronique Gilbert, que es podrà veure al Voló a partir del 10 de setembre, ens convida a mirar el món que ens envolta d’una altra manera.

La fotògrafa Véronique Gilbert llesta l’Espai de les Arts del Voló (EDA) per presentar la seva exposició de retorn escolar i escolar, titulada "Pays-Sages". Els clixés en blanc i negres de les costes franceses constitueixen la part més singular d’aquesta sèrie d’imatges compostes per l’artista, la errància de la qual dóna lloc a la creació. Pel que fa a l’existència com a viatge, V. Gilbert veu la fotografia com “la millor manera d’explicar-la”.


"Pays-Sages" és un viatge íntim entre territoris francesos i espanyols, entre terra i mar, natura i civilització, llum i foscor. Aquesta "escapada a la carena d'hores immòbils on el pensament s'escapa cap a terres de silenci, vent i llum", així descrida per l'EDA, promet moments de llibertat "entre imaginació i realitat, poesia i singularitat". Es promet a l’espectador de “mirar el món que l’envolta de manera diferent” gràcies a aquesta sana respiració.

Véronique Gilbert, exposició “Pays-Sages”
Del divendres 10 de setembre al dissabte 30 d’octubre de 2021
Espace des Arts, rue des écoles, Le Boulou.
9h00-12h00 i 14h00-18h00
Telèfon: 04 68 83 36 32
www.espacedesarts.pro

Exposició "Pays-Sages", Véronique Gilbert © Véronique Gilbert / EDA

Isabelle Fajal