TECNOLOGIES

6 criteris per comprovar per trobar enllaços d’entrada de qualitat

Una estratègia eficaç per fer pujar pàgines web a Google

Parveender / Pixabay
Parveender / Pixabay

Per trobar enllaços de retrocés de qualitat, heu de comprovar els criteris següents: Trust Majestic, DA de Moz, puntuació de correu brossa de Moz, tema del lloc, qualitat editorial i trànsit orgànic.

El backlink és un enllaç que apunta al vostre lloc web. Per tal de promoure el posicionament de llocs rellevants, Google ha desenvolupat un algorisme encarregat de verificar la veracitat i la qualitat dels enllaços. Per tant, si voleu apel·lar a aquest motor de cerca, heu de proporcionar enllaços d’entrada excel·lents. Quins són els criteris a tenir en compte per triar-los? Aquest article us explicarà més sobre el tema.


Trust Flow de Majestic

Per classificar de manera natural el vostre lloc empresarial, potser sabreu que és millor prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat. Si en el passat havíeu de centrar els vostres esforços a buscar connexions, ja no serà així. Des de fa molts anys, Google afavoreix els llocs amb atributs excel·lents. Per fer-ho, és imprescindible obtenir enllaços d’entrada de bona qualitat per a la vostra estratègia.

Per trobar-los, el Majestic SEO Trust Flow us serà de gran ajuda. És una eina que us permetrà mesurar l’eficàcia dels vostres enllaços. El seu funcionament és senzill. Si el lloc que proporciona l'enllaç és fiable, el backlink que obtindreu tindrà un flux de confiança excel·lent. Si, per contra, el percentatge d’aquest índex s’acosta al 0, no hauríeu d’utilitzar l’enllaç analitzat en cap cas.

DA (autoritat de domini) de Moz

L’autoritat del domini en anglès és un indicador dissenyat per Moz. El seu objectiu és mostrar la capacitat d'una plataforma per classificar-se bé en els resultats de cerca de Google i d'altres SERP. Concretament, és una mesura del poder d’un lloc web. Es classifica en una escala d’1 a 100. Com més a prop sigui la vostra puntuació, més probabilitats teniu de situar-vos a la part superior dels motors de cerca.

El DA de Moz és, per tant, una eina que podeu utilitzar per trobar enllaços de qualitat. Si el lloc que trieu té un domini d'alta autoritat, el vincle de retrocés que obtindreu us serà molt beneficiós.

Puntuació de correu brossa de Moz

Hi ha moltes eines essencials al món del SEO. D'aquests, Moz és probablement un dels més interessants. Amb aquesta solució, podreu obtenir la puntuació de correu brossa d’un lloc i determinar quants enllaços tòxics rep. Aquest índex té una puntuació entre el 0 i el 100%. Com més baixa sigui aquesta variable, millor serà la qualitat dels enllaços d'entrada que obtindreu d'una plataforma.

Temàtica de la pàgina

El tema del lloc és un criteri essencial per obtenir enllaços d’entrada de qualitat. Perquè Google pugui establir la connexió entre el lloc remot escollit i la vostra plataforma, la reconciliació semàntica és obligatòria. En altres paraules, els temes tractats al vostre lloc han de ser bastant similars als desenvolupats al lloc on adquirireu els vostres enllaços d’entrada. Això us permetrà obtenir enllaços amb un alt valor afegit.

Qualitat editorial

La importància de produir contingut de qualitat és ara un secret a vocació. Es tracta d’una condició sine qua non per perfeccionar la vostra referència natural. Per tant, heu de garantir que escriviu articles qualitatius, 100% únics i interessants per a l'usuari d'Internet. És el mateix per a les plataformes en què haureu de cercar els vostres enllaços d’entrada. Si teniu una associació amb aquests llocs, optimitzareu el vostre SEO.

També hi ha criteris que han de complir el contingut per generar bons enllaços. En primer lloc, s’ha d’adaptar la longitud del text al tema que s’està tractant. En segon lloc, es vol triar un article recent. No dubteu a mirar plataformes que produeixen contingut de qualitat per obtenir bons enllaços de sortida.

Trànsit orgànic

El trànsit es defineix com totes les visites realitzades a un lloc web. Pel que fa al trànsit orgànic, fa referència al nombre d’usuaris d’Internet que provenen de Google, Bing o Yahoo. Per tant, és un element que permet especificar el nombre de persones que aterren en una plataforma mitjançant un motor de cerca.

És essencial determinar la qualitat d’un lloc web. Per tant, si voleu obtenir excel·lents enllaços d’entrada, aquesta és una eina que hauríeu d’utilitzar.

En última instància, els enllaços d’entrada són importants per al vostre SEO. Cal parar atenció d’on provenen per obtenir els beneficis que comporten.

Laura Pardineille