ESPORT

L’elit mundial de l’esquí de fons i el biatló aqueix estiu a Font-romeu

L’estadi de biatló “Germans Fourcade” s’amplia per a l’ocasió

Eixamplament de l'estadi "Germans Fourcade" de Font-romeu, Cerdanya, Catalunya del Nord © Font-Romeu Biathlon
Eixamplament de l'estadi "Germans Fourcade" de Font-romeu, Cerdanya, Catalunya del Nord © Font-Romeu Biathlon

Procedent de Noruega, Suècia, Alemanya i França, l’elit mundial de l’esquí de fons i el biatló s’entrena aqueix estiu al recinte “Germans Fourcade” de Font-romeu.

Al marge dels Jocs Olímpics de Tòquio, amb total discreció, La Cerdanya és una terra d’entrenament de molt alt nivell, d’importància mundial. Aquest estiu, els millors equips d’esquí de fons del món entrenaran a l’estadi de biatló “Germans Fourcade” de Font-Romeu. Aquest lloc d’elit també ha crescut, a petició de l’esquí nòrdic mundial d’elit, abans de la represa de la temporada. A partir de maig de 2020, en relació amb les actuacions dels germans Martin i Simon Forcade, va rebre un punt de tret equipat amb 18 dianes, incloses 12 activades elèctricament, una nova zona d’inici i d’arribada i una pista d’aterratge. l'anterior.


En aquest final de juliol es produeixen noves obres, amb la instal·lació de 18 objectius a 50 metres, de 6 a 10 metres i una zona plana. Aquest negoci especialitzat permet a l’estadi acollir els millors equips d’esquí nòrdic del món, amb vista als Jocs Olímpics de Pequín 2022. Els equips francesos de biatló i esquí de fons, l’equip nacional noruec d’esquí de fons, el biatló nacional de Suècia i l’equip alemany de biatló femení s’espera al recinte de la Cerdanya les properes setmanes.

Esteve Valls