ESPORT

L’USAP a Canal + en prime time a partir del 4 de setembre

El canal xifrat emet tota la temporada 2021-2022 del Top 14

© USAP
© USAP

L’ascens al Top 14 permet a USAP recuperar una presència digna als mitjans de comunicació, a partir del dissabte 4 de setembre en horari de màxima audiència a Canal +.

La Lliga Nacional de Rugbi (LNR) va presentar el dilluns 26 de juliol el programa per a l'inici de la temporada del Top 14, assenyalat per una primera jornada, els dies 4 i 5 de setembre. Després d’un període de dubtes sobre els drets televisius de la Lliga 1, el rugbi torna diumenge al vespre a Canal +, en competició frontal contra el futbol, ​​emesa alhora a Amazon. USAP es tornarà a trobar amb el gran públic aquesta temporada, a partir del dissabte 4 de setembre a les 16:05, contra el Brive, en directe des de l’estadi Aimé Giral de Perpinyà, i després el dissabte 11 de setembre a les 15:00, contra Biarritz.


Els sang i or, visibles a la franja horària màxima dels dissabtes i diumenges al vespre, trobaran una exposició mediàtica que el seu descens a Pro D2 els havia privat. Els partits contra el Lió seguiran el dissabte 18 de setembre a les 15 h, després contra Toló el dissabte 25 de setembre a les 21h05 i contra Pau el dissabte 2 d’octubre a les 15 h.

Isabelle Fajal