ECONOMIA

La cervesa Wood Aged de Cap d’Ona té una puntuació de 100/100 al World Beer Challenge 2021

Nou premi internacional a una beguda feta a Catalunya del Nord

© Cap d'Ona
© Cap d'Ona

Un altre èxit per a la cerveseria Cap d’Ona, la cuvée Wood Aged” de la qual ha guanyat un premi al World Beer Challenge 2021, amb una puntuació impecable de 100/100.

Les medalles continuen acumulant-se per a la cerveseria Cap d´Ona, la cervesa de sègol fosca de la qual va ser escollida la millor del món el setembre passat, abans d'una distinció idèntica al novembre per la seva fórmula "Barley". Aquest cau de gustos i sensacions, amb seu a Argelès-sur-Mer però que es va comprometre a traslladar-se a Céret, ofereix una nova actuació a nivell internacional. Acaba de rebre la increïble puntuació de 100/100 pel seu “Bière Wood Aged, Impérial Stout”, a la competició mundial del World Beer Challenge 2021. Aquesta nova elaboració és obra de Grégor Engler, mestre cerveser, fundador de l’activitat . "Aquesta és una gran notícia que situa la fàbrica de cervesa Cap d´Ona entre les principals fàbriques de cervesa del món", explica una a prop de les tines argeleses.


21 cerveses guardonades

Per cert, el World Beer Challenge 2021, amb seu a la ciutat anglesa de Norwich, acaba de premiar el 100% de les cerveses presentades per Cap’Ona. La qualificació 99/100 la va obtenir així la rossa sense gluten amb Banyuls i la rossa amb Ginger. Ambrée triple ha obtingut una puntuació de 98/100, entre 21 fórmules presentades per la principal fàbrica de cervesa rossellonesa, d’una vintena que figuren actualment.