CULTURA

Les Pritchard’s han pintat el Covid i exposen a Portvendres

Del 22 de juliol al 7 d´agost, al pati de la caserna de ferradura

"El ball de disfresses", Les Pritchard’s, 2021 © Les Pritchard’s
"El ball de disfresses", Les Pritchard’s, 2021 © Les Pritchard’s

La parella d’artistes Les Pritchard’s cha creat durant la primera fase de Covid. Exposa les seves obres recents a Port-Vendres.

La parella d’artistes Les Pritchard’s, composta per Sabine Raynal i Eric Prichard, han optat per exposar a Portvendres, del 22 de juliol al 7 d’agost, al pavelló d’arts al pati de la caserna de ferradura. Aquest lloc, situat a l’entrada nord, pel costat de Cotlliure, permet al tàndem de creadors conduir el públic cap a un univers format per escultures, pintures i vídeo.


La poesia, la infància i les històries quotidianes són els ingredients del suggeriment estiuenc de Pritchard, de vegades agradable o sarcàstic, l’humor peculiar del qual és un viatge a un món alegre i de vegades desil·lusionat. L’optimisme i la desesperació en un món ple de nostàlgia caracteritzen l’enfocament dels dos artistes, que reserven a la ciutat portuària peces recents dissenyades durant la pandèmia. Tot i reivindicar arrels en l’esperit del rock i l’alternativa, Les Pritchard segueixen els seus passos en l’art popular, de vegades excessivament comercial, però amb una signatura perfectament identificable.

Grégory Prujà