CULTURA, ESPORT

Els gegants han aprofitat el Tour de França per donar-se a conèixer

Hi eren les colles de Perpinyà, Elna i Vilafranca de Conflent

La Federació Gegantera de Catalunya Nord a Vilafranca de Conflent, Catalunya del Nord, diumenge 11 de juliol del 2021 © FGCN
La Federació Gegantera de Catalunya Nord a Vilafranca de Conflent, Catalunya del Nord, diumenge 11 de juliol del 2021 © FGCN

Els gegants de Catalunya Nord van aprofitar la cobertura mediàtica del Tour de França per mostrar-se al món, el diumenge 11 de juliol a Vilafranca de Conflent.

Durant la 15a etapa del Tour de França, diumenge 11 de juliol, la Federació Gegantera de Catalunya Nord es va mostrar al gran públic. Els seus gegants van ser presents per saludar els actors del gran bucle en una ubicació estratègica, Villefranche de Conflent, amb el suport inestimable del company gegantera de la ciutat.


Es va mostrar la tradició dels megapersonatges de Catalunya, amb una dotzena d’aquestes figures imponents, en col·laboració amb l’ajuntament, la prefectura i el departament dels Pirineus Orientals. Colles i músics de Perpinyà, Saint Hippolyte, Soler, Elna i Vilafranca de Conflent van oferir durant diverses hores un espectacle inesperat als espectadors, corredors i la caravana del Tour. Un total de 40 voluntaris van participar en aquesta exposició mediàtica.

Laura Pardineille