ECONOMIA, TECNOLOGIES

Perpinyà. Creixement superior al 100% i canvi de direcció a l’agència digital Nematis

La companyia mostra un creixement superior al 100% en pocs mesos

Christophe Gotti, CESO, Luc Albert (CTO) i Eric Royer, exCEO, Nematis, 6 de juliol de 2021, Perpinyà © Nematis
Christophe Gotti, CESO, Luc Albert (CTO) i Eric Royer, exCEO, Nematis, 6 de juliol de 2021, Perpinyà © Nematis

L’agència digital Nematis de Perpinyà canvia de direcció: el seu PDG Eric Royer és substituït per Christophe Gotti, en un període de gran èxit de desenvolupament.

Eric Royer, fundador i conseller delegat de l’agència digital Nematis, ubicada a l’espai Tecnosud de Perpinyà, ha venut la majoria de les seves accions a la companyia a un comprador, Christophe Gotti, que esdevé el nou president i accionista majoritari. Aquest natural de Saint-André, al peu del massís dels Albères, torna al país després d’una rica carrera i del llançament de l’agència digital Dope Web a Vilanova de raó. Des de la seva arribada al març, Gotti ha acompanyat una taxa de creixement superior al 100% per a Nematis, que dóna feina a 15 persones i garanteix una taxa de retenció de clients del 97%


Nematis, una joia econòmica fundada el 2002, es va establir ràpidament a l’ecosistema nord-català. Expert en màrqueting web, adquisició de trànsit i creació de llocs web, aquest operador ha treballat (o continua treballant) per a institucions i empreses públiques Catana, Domaine Cazes, Piscines Ibiza, Réserve Africaine de Sigean, Pyrescom, càmping Le Dauphin, Kavak, Confiserie du Tech, Ajuntament de Canet, Domaine Gayda, Delmàs Musique i molts altres. Un total de 400 clients formen part del consell d'administració d'aquesta empresa.

Segons aquest desenvolupament, Eric Royer es converteix en soci minoritari de l’empresa Nematis, mentre es dedica més a la startup amb seu a Tolosa, Shippingbo, especialitzada en solucions tecnològiques per a la logística del comerç electrònic, que va cofundar.

Esteve Valls