POLÍTICA

Perpinyà. Una nova paret contra el narcotràfic aixecada per l’ajuntament

Els camells han intentat destruir la paret construïda dimarts 29 de juny

Construcció de la primera paret antidroga de Perpinyà, dimarts 29 de juny de 2021 © Ajuntament de Perpinyà
Construcció de la primera paret antidroga de Perpinyà, dimarts 29 de juny de 2021 © Ajuntament de Perpinyà

Després d’haver construït un mur antidroga al districte de Vernet, l’ajuntament de Perpinyà afegeix blocs de formigó per dissuadir definitivament els concessionaris.

L’ajuntament de Perpinyà va signar un cop d’estat emmurallant un punt d’estupefaents a la ciutat de Perpinyà a El Vivès, el dimarts 29 de juny. Però durant la nit, els concessionaris van procedir a un intent de destruir aquest mur de blocs de formigó. Aquest dimecres, a petició urgent de l'alcalde, Louis Aliot (Ral·li Nacional, RN), aquesta mesura s'ha reforçat amb blocs de formigó de dues tones.


Una botiga de droga a peu de carrer

Aquesta nova intervenció forma part de l’operació “Zero dealer” liderada per l’executiu municipal, amb l’acord de copropietat de la ciutat en qüestió, per tal d’evitar l’anada i tornada dels traficants de droga, especialment cànnabis i cocaïna, i llurs clients. "La ciutat de Perpinyà no deixarà que els traficants imposin la seva llei i espatllin la vida dels habitants i de la nostra joventut", indica l'Ajuntament, que especifica: "tornarem tantes vegades com calgui per alliberar els nostres districtes de tràfic de drogues que han deixat prosperar massa temps ”.

Aquests "treballs" els va dur a terme la policia municipal a la "cafeteria", un lloc de venda de substàncies prohibides obert el 2019 i conegut per tothom a la ciutat del Vivès, situat al districte de Vernet. operacions en altres sectors de la capital del Rosselló, sobretot a la residència dels Ocells, també a Le Vernet.

Grégory Prujà