POLÍTICA

A Perpinyà, una app Volkswagen per pagar l’estacionament a partir del 12 de juliol

“PayByPhone” substitueix OPNGO, segons els desitjos de l’ajuntament

© Paybyphone
© Paybyphone

La nova aplicació d’aparcament que s’utilitza a Perpinyà és “PayByPhone”, propietat de Volkswagen, en substitució d’OPNGO, que va arribar el 2018.

La Vila de Perpinyà ha optat per sumar un nou proveïdor d'assistència al pagament per les seves zones d'aparcament de superfície. A partir del 12 de juliol, els residents i visitants podran pagar llur aparcament amb l’aplicació Pay By Phone, propietat del grup Volkswagen. Aquesta nova solució de pagament per telèfon intel·ligent s’agefeix, a la capital del Rosselló, a l’aplicació francesa OPNGO, propietat del grup Indigo, antic Vinci Park, introduïda per l’antic municipi el gener del 2018.


La nova aplicació, com la primera, estalvia a l’usuari haver-se de desplaçar al parquímetre per comprar un tiquet d’aparcament. La zona es selecciona ràpidament i es tria el temps d’estacionament abans de la validació i el pagament. Les alertes indiquen el final del temps d’estacionament programat i les funcions permeten ampliar o parar per ajustar el bitllet de forma remota. Aquesta funcionalitat permet, per tant, pagar només el temps realment utilitzat.

Grégory Prujà