ECONOMIA

Perpinyà. L’empresa de Ringart ha dissenyat l’equip oficial de l’equip de França de futbol

Un article de marxandatge dedicat a ajudar jugadors de famílies amb dificultats

Bob dissenyat per l'empresa Ringart’s © Ringart’s
Bob dissenyat per l'empresa Ringart’s © Ringart’s

Els bobs de la marca "Ringart", dissenyats a Perpinyà, entren a la botiga oficial de l'equip de futbol francès amb motiu de l'Euro 2021.

El Rosselló està en procés de reconnectar, simbòlicament, amb la seva gran vocació tèxtil, que va començar a declinar al segle XV? La marca de Perpinyà Ringart’s, llançada el 2019 a Perpinyà, va dissenyar el bob oficial per a l’equip de França de futbol. S'espera que l'exposició mediàtica d'aquest barret sigui important, com a part de Football Europe, que comença l'11 de juny i finalitza l'11 de juliol.


Aqueix objecte de marxandatge blau real es comercialitza al lloc web de la Federació Francesa de Futbol (FFF). Els beneficis de les vendes es destinaran a finançar les llicències de futbolistes joves les famílies dels quals es troben en dificultats econòmiques. Aquest bob, ofert en les mides M, L i XL, es fabrica en realitat a Caussade, a Tarn-et-Garonne. La confecció feta a mà garanteix un producte de qualitat. En la mesura que estrelles com Rihanna, Nabilla, Eddy de Pretto o Wejdene són visibles a la foto, amb aquest tipus de barrets, és possible que el bob, llargament associat al passat, aconsegueixi unir-se al bombo.

Laura Pardineille