La Clau
Cancel·len la Fèria de Millars 2021, igual que el 2020

La fèrie de Millars, que s’havia de celebrar del 6 al 8 d’agost, es cancel·la aquest any, de manera idèntica a la del 2019. L’organització de l’esdeveniment estiuenc, integrat pel Comitè d’Activitats Culturals de l’ajuntament de la ciutat i de l’Organització Féria associació, abandona el projecte de l’edició 2021 perquè “les autoritats i el protocol sanitari no permeten la celebració d’esdeveniments i bodegues”.

El moment culminant de les diades millasenques, com és l’esdeveniment taurí del diumenge 8 d’agost, inclosa una novillada, amb l’assassinat de dos bous joves, no tindrà lloc, ja que la seva execució econòmica depèn del rebut dels bars de la fira. Després d’haver cancel·lat l’edició del 2020 a causa de Covid, els organitzadors es reuniran amb aficionats el 2022, per la 37a edició. La fèria de Millars, que s’organitza des del 1984, atrau cada any 20.000 espectadors.

Per contra, es manté la fèria de Ceret “Ceret de Toros”, els dies 16 i 17 de juliol, però es cancel·la el seu programa de carrer. Durant aquest altre cap de setmana tindran lloc una corrida i dues novillades.

Comparteix

Icona de pantalla completa