POLÍTICA

Eric Ciotti a Canet per defensar la seguretat

El diputat de mitjans ve a donar suport a Stéphane Loda, candidat a la regional

Visita d'Aurélien Pradié i Eric Ciotti a Stéphane Loda, Canet, Rosselló, dimecres 26 de maig de 2021 / Comunicació Aurélien Pradié
Visita d'Aurélien Pradié i Eric Ciotti a Stéphane Loda, Canet, Rosselló, dimecres 26 de maig de 2021 / Comunicació Aurélien Pradié

El diputat dels Alps Marítims, Eric Ciotti, cobejat per Marine Le Pen, arriba a Canet per donar suport a Stéphane Loda, cap de llista de LR a les eleccions regionals.

Venue du Lot, el cap de llista del partit Les Républicains (LR) a les eleccions regionals “Occitanie”, Aurélien Pradié, ha visitat aquest dimecres Stéphane Loda, batlle de Canet de Rosselló i líder de la llista a Catalunya del Nord. Aquesta visita, amb la presència del diputat mediàtic Eric Ciotti, electe dels Alps Marítims, ha contemplat la seguretat amb una de les comissaries municipals de Canet. Aurélien Pradié s’ha compromès, si és elegit, a destinar 20 milions d’euros anuals a assegurar la zona al voltant dels instituts, per tal d’eliminar la venda i el consum de psicofàrmacs presents en aquests sectors. Hi van assistir cinc alcaldes ,nord-catalans: Robert Vila (Sant Esteve dek monestir, també president de Perpinyà Mediterrània Metròpoli), Thierry del Poso (Sant Cebrià), Armelle Revel-Fourcade (El Soler), Jérôme Palmade (Pià) i Jean- Charles Moriconi (Pollestres). El senador François Calvet també va participar en aquesta reunió.


Eric Ciotti, ministre segons Marine Le Pen

El diputat Ciotti va ser objecte d’elogis expressat per Marine Le Pen el dimarts 25 de maig a BFMTV. La candidata presidencial de l'extrema dreta del 2022 va ser interrogada sobre la possibilitat de furtivitzar figures de LR per formar el seu eventual govern. "Però per què no? Anem més enllà de les etiquetes, vull crear un govern d'unitat nacional, no es tracta de dretes ni d'esquerres, és una altra cosa que això".

Isabelle Fajal