SOCIETAT

El moviment d’Alain Soral torna a fer la universitat d’estiu als Banys d’Arles

25 hores de classe en un lloc aïllat, amb nits en iurtes

Edició del 2019 de la Universitat d’Estiu d'Igualtat i Reconciliació, els Banys d'Arles, Vallespir © Igualtat i Reconciliació
Edició del 2019 de la Universitat d’Estiu d'Igualtat i Reconciliació, els Banys d'Arles, Vallespir © Igualtat i Reconciliació

El moviment Igualtat i Reconciliació, fundat per l’escriptor antisemita Alain Soral, torna a oprganitzar la seva universitat d’estiu als Banys d’Arles.

Després d’una primera edició l’estiu del 2019, després d’una cancel·lació per la Covid el 2020, l’organització d’extrema dreta Equality and Reconciliation anuncia la seva universitat de l’11 al 17 de juliol a Amélie-bains. Aquesta estructura fundada pel polemista Alain Soral ofereix allotjament en una iurta o en una cúpula “en un entorn tranquil, natural i preservat”. la part superior de la roca Saint Sauveur (1235 m) Però, sobretot, es donaran 25 hores de "lliçons", en particular per Alain Soral, en format de distància.


Aquesta escola d’estiu està organitzada per “Au bon sens”, una xarxa de venda de productes ecològics i complements alimentaris que remeten al survivalisme, adscrita a la SARL “Culture pour tous”, propietària de l’editorial KontreKulture, fundada el 2011 per Alain Soral.

Laura Pardineille