CULTURA

Perpinyà. L’artista Marielle Degioanni ret homenatge a l’erotisme

Dibuixos i perforacions per veure a la galeria Lligat

Marielle Degioanni, "Doble significat III", 2021. Perforació i aquarel·la sobre paper © Marielle Degioanni
Marielle Degioanni, "Doble significat III", 2021. Perforació i aquarel·la sobre paper © Marielle Degioanni

L’energia vital, l’erotisme i el sexe són evocats a l’exposició “Blooming sky”, de l’artista Marielle Degioanni, a la galeria Lligat de Perpinyà.

La dissenyadora Marielle Degioanni ha estat escollida per la galeria Lligat, al barri De Sant Joan de Perpinyà, per exposar fins al 31 de juliol. A “Blooming sky”, aquesta artista provençal mostra les seves darreres sèries de creacions realitzades des del 2015. La seva pràctica a favor del paper i la perforació, associada al dibuix a llapis, llapis i aquarel·la, obre el camí als cossos femenins, flors, plantes, tiges , cabdells, cabells, animals, generalment prims i juvenils. El femení, el vegetal i l’animal són els elements essencials d’aquest enfocament, que es pot veure com una al·legoria de l’energia vital, el sexe i la fertilitat.


Un procés comparable als jocs eròtics

"Hi ha en els meus dibuixos una barreja de radicalitat i delicadesa, ataco el paper mentre ho acaricio, és un procés ambivalent, que puc comparar fàcilment amb certs jocs eròtics", admet el dissenyador. Formada en arts aplicades i comunicació visual, Marielle Degioanni, prèviament convidada a “La Ruche” i a la Fira de dibuix eròtic de París, va fer que els seus dibuixos fossin seleccionats per les galeries Hors-Champs i Ségolène Brossette, igual que parisencs.

Marielle Degioanni a la Galerie Lligat, Perpinyà.
12 rue de la Révolution française / 3, lloc André Grétry 66000 Perpinyà.
De dimecres a dissabte de 14.00 a 18.30

Isabelle Fajal