SOCIETAT

El detenen a Argelers, amb sospites d’haver mort la seva companya

Gwenaël W. podria ser l’autor d’un feminicidi a Picardia

Gwenael M. / Gendarmeria
Gwenael M. / Gendarmeria

Un home de 39 anys, presumptament autor de l'assassinat de la seva parella, va ser detingut a les portes d'un càmping a Argelès-sur-Mer.

Un home de 39 anys, Gwenaël W., va ser arrestat dimecres a l'entrada d'un càmping a Argelers, durant una operació realitzada amb la participació de la brigada de gendarmeria de la ciutat. Aquest treballador del ferro és sospitós d’haver matat el seu company amb una vintena de punyalades, a Amiens, abans de fugir. En ser objecte d'un avís desitjat, havia canviat d'aspecte "tenyint-se els cabells i afaitant-se la barba, però immediatament va reconèixer la seva identitat quan va ser detingut", especifica el fiscal de la capital de Picardia.


Situat sota custòdia policial per homicidi intencionat agreujat, aquest individu és el presumpte autor del feminicidi descobert el 9 de maig a casa seva. El cos de la víctima, Claire, de 34 anys, es va enrotllar en una catifa. Com a homenatge, s’organitza una marxa blanca aquest dissabte a Amiens, on va tenir lloc el funeral d’aquesta jove mare fa una setmana.

Grégory Prujà