POLÍTICA

Jean Castex visitarà el centre esportiu de Font-romeu

La zone d’entrenament s’involucrarà en els Jocs Olímpics del 2024

El primer e Premier ministre, Jean Castex © Premier ministre
El primer e Premier ministre, Jean Castex © Premier ministre

El primer ministre, Jean Castex, visita aquest dissabte 22 de maig el centre esportiu de Font-romeu per confirmar la qualificació del lloc en el marc dels Jocs Olímpics del 2024.

El primer ministre, Jean Castex, farà una visita oficial a Font-Romeu aquest dissabte, 22 de maig, on anunciarà la qualificació definitiva del centre esportiu de la ciutat com a lloc de referència durant la preoartió dels Jocs Olímpics de París 2024. El cap de govern farà un pas a la ciutat de l’excel·lència esportiva, que reuneix l’escola mitjana i l’institut Pierre de Coubertin, el Centre de recursos, experiència i rendiment esportiu (CREPS), el Centre Nacional per a la Formació en Altitud i les Ciències sector i tècniques d'activitats físiques i esportives (STAPS).


La presidenta de la regió "Occitània", Carole Delga, candidata a la seva pròpia successió a les eleccions autonòmiques del 20 i 27, compareixerà al costat de l'exalcalde de Prades. També s’anuncia la ministra d’Esports, Roxana Maracineanu. Jean Castex està vinculat a la regió de la Cerdanya a través de la seva dona, Sandra Ribelaygue, originària de Valcebollère.

Laura Pardineille